slide show
Intresserad av att gå med i Pink Warriors? Skicka ett meddelande! :) Vi välkomnar varmt nya medlemmar till en del av familjen. 
 
Vilkor för att gå med:
* Lägg er inte i andras bråk/tjafs.
* Försök vara så aktiv som möjligt! :)
* Om något har hänt, var vänlig att ta kontakt med någon av ägarna/ledarna som hjälper vi er så gott vi kan.
* Ni obehöriga, lägg er inte i bråk.
* Försök att inte bråka, det förstår stämningen. :)
* Kom på minst ett event i månaden, annars räknas du som oaktiv.
* Försök vara glad, om ni är tvungna att sura/deppa håll er utanför chatten.
 
Följer du inte reglerna, kan du få en varning. Beroende på vad som hänt. Om det är nåt större problem som att personerna som ''bråkat'' ska säga förlåt till varandra, och dom skiter fullständigt i det kommer dessa personer bli avlägsna från klubben automatiskt.
 
Tack för att du följer reglerna, visar hänsyn och respekt till andra medlemmar och att alla har rätt till att ha olika åsikter! Ni behöver inte argumentera, det skapar dålig stämning.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Intresserad av att gå med? Ta kontakt med mig då via starstable! Gå även in på klubbloggen för mer information gällande reglerna,titlar osvosvosv. 
 
>> http://pinkwarriors.blogg.se <<
 
 
Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Kategorier:

Arkiv: