? starstableryttarnas.blogg.se - Den här bloggen kommer att handla om mitt liv i sso :)
slide show

Catching fire!

Publicerad 2013-11-30 09:49:44 i

Igår lyckades jag och min irl kompis LUNA NORTHSTONE boka platser till hungergames catching fire. Har inte funnits platser förut som vi kunnat hitta, men igår fick vi köpa platser. Men det var ändå rätt bra platser tycker jag. Och jag längtar så mycket tills imorgon!! Filmen början 17.40 såe hhehehe, kommer inte bli så mycket bloggning på kvällen! ville bara berätta det för jag längtar så oksaodkspokopdskddpsk mycket!!! >:D
 

Dagens Julklappar

Publicerad 2013-11-29 14:30:10 i

Tänkte börja med ''Dagens Julklappar 2013''. Och ja, det kommer hålla på fram tills 24e december! :D 
 
Idag fick jag 3 grejer och det var dessa:
 
 
 
 

Daisy Candlestreet har en julkalender!

Publicerad 2013-11-28 22:20:46 i

Daisy Candlestreet anordnar en julkalender. Priserna vet jag dock inte så mycket om, men jag har bestämt mig för att vara med iallafall! :D HÄR är en länk till inlägget.
 
HÄR kommer du också till min egna julkalender där man kan vinna massa fantastiska priser! Du kommer inte bli besviken, det kan jag lova! :D
 

Gårdagens dressyrpass med Ludde

Publicerad 2013-11-28 17:30:43 i

Igårkväll bestämde jag mig för att testa Ludde lite grann då han vart lugn hela dagen! Jag började med att binda upp honom i stallgången, där jag sadlade, ryktade m.m Och även satte jag på en martingal, eftersom hans förra ägare tipsade mig om att det kanske lär behövas! Det gick väl lite sisådär. I början testade han martingalen, och drog upp huvudet som de flesta andra hästar brukar göra. Men tillslut gav han med sig, och jag gjorde några små serpentiner och volter. Vi arbetade i skritt,trav och även galopp. Det gick bra i början, men sedan fick han någon knäpp i skallen och drog iväg som värsta rodeohästen! Det var ett mirakel att jag kunde hålla mig kvar i sadeln. 
och här börjar han bråka.. bockar och allt möjligt.
HAHHA titta så oskyldig han ser ut. ♥
 
 
 

Mina hästars smeknamn!

Publicerad 2013-11-28 15:19:17 i

Starstone - Star
Wintershadow - Wrella
Thunderdream - Taktik
Firewhisper - Flamma
Stormchaser - Spiro
Icepetal - Zingo
Rosebelle - Lilly
Northblaze - Ludde
 

Gårdagens julklappar!

Publicerad 2013-11-28 14:59:20 i

Tänkte ta och visa de klappar jag fick igår av tomten. :D Glad över att jag inte fått samma sak än.
Sak jag fick idag:
 

Min första manrosett

Publicerad 2013-11-27 16:18:11 i

Idag passade jag även på att köpa min första manrosett som jag själv köpt. :D Den är till WR's kadrilj outfit. c8
 

Onsdags Uppdatering v. 48

Publicerad 2013-11-27 11:57:43 i

Hej allihopa!
Det är mycket som ska göras inför julen på Jorvik och i vanlig ordning börjar julbestyren redan nu! Meteorologerna på Jorvik lovar en vit jul, men de har hört att den kommer lite sent i år...
 
Juluppdrag i Silverglade:
- Jul är något som alla på Jorvik fullkomligt älskar. Men för att få en så bra jul som möjligt så är det mycket som ska falla på plats och Rådsman i Silvergladebyn behöver hjälp med det traditionella julstöket i år igen! För att kunna göra juluppdragen måste du vara Star Rider och i level 5 eller mer.
 
 
Juluppdrag i Jarlaheim:
- Julen kommer självklart också till Jarlaheim! Rid till torget i Jarlaheim och prata med Jultomten...
 Ho ho ho...

Julönskningar:
- Några av juluppdragen kommer ge dig "Julönskningar" som tack för hjälpen! Dessa Julönskningar kan du byta mot slumpmässiga julklappar hos Jultomten i Jarlaheim. Du kommer kunna få samma julklapp flera gånger av Jultomten då det är helt slumpmässigt vad han ger dig. Det finns runt 50 olika julklappar i säcken!

Såhär funkar det:
 
* En julönskning byts hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
 
* Tre Julfragment blir en Julönskning som sedan kan bytas hos Jultomten mot en slumpmässig julklapp!
 
* För att kunna genomföra ett byta med Julönskningar eller julfragment måste de föremålen som bytet kräver finnas i din ryggsäck. Man kan alltså inte förvara dem i mitt stall när man ska göra bytet.
 
*Du måste vara Star Rider och ha spelat så långt att du kan ta dig till Jarlaheim för att kunna byta in dina Julönskningar mot julklappar hos Jultomten.
Julkul!

Dagliga julbestyr:
- När du har gjort de juluppdrag som finns i Jarlaheim så börjar de dagliga julbestyren! Dessa ger också Julfragment och Julönskningar! De dagliga julbestyren kommer öka vecka för vecka ju närmre jul vi kommer.

Julbutiker:
- Julbutiker har öppnat upp i Moorlandstallet, Silvergladebyn, Västkobbens Fiskeby och i Jarlaheim! Rid och kolla in de härliga Julkläderna och utrustningen! För varje vecka som går kommer nya kläder och utrustning läggas till.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Verkar super kul! :D
 
 

Presentation av Northblaze

Publicerad 2013-11-27 10:19:36 i

Kunde inte låta bli. ♥
Northblaze aka ''Ludde'' är en busig hingst av rasen gotlandsruss. Han är 5 år och envis som en gammal get. Mat är det bästa han vet! Är han tjurig i hagen, kan man hälla havre i en hink och locka honom med och han är framme på 1 sekund. Det syns på hans runda mage. Han har förstås en bred rygg som är skön att rida barbacka på! Men svår att få sadelgjorden att gå runt då han gärna blåser upp magen. Han har aldrig blivit riden förut mer än 1-2 gånger och ja man kan väl säga att jag legat på marken ett antal gånger.. men det ska väl gå! Han är mycket ouppfostrad men är ögongodis! Han tror också att han är den nya ledaren för flocken .. *suck*. Och jag måste skaffa lägre boxdörr till honom, han blir jätte arg när han inte ser nånting och är tuvngen att stå i spolspiltan. Han sparkar nästan sönder hela stallet! Ja, man kan väl säga att jag kommer få jobba hårt med att få honom göra det jag ber honom om. Men som det ser ut nu, kommer han alltid ha en plats i mitt stall. Färgen är så fin, och jag tror att han kan bli en superduktig ponny så småningom! 
 

sjuk igen

Publicerad 2013-11-27 09:17:11 i

ush... stannade hemma idag också. Dock måste jag säga att jag känner mig friskare idag. Är bara otroligt trött precis som igår.. och hostar mycket. Hade dock ont i halsen imorse, och det hade jag ju inte igår.. men aja, ska sitta vid datorn en stund och längtar till uppdateringen..
see ya

sc av min kompis Rebecca Darkblanket

Publicerad 2013-11-26 20:40:50 i

Hejsan! Idag fixade jag min kompis Rebecca Darkblanket's bloggdesign! Ni hittar hennes blogg på hennes namn där <- och HÄR! Och som tack fick jag 500 sc! :D
 
Och hon har även en tävling där man ska skicka in en redigerad julbild, och som pris får man hela 1000sc! Och hon har även en julkalender där man kan vinna sc. Jag lovar er! Man kan lita på henne till 110% Hon gör INGENTING annat än att köpa sc på kontot! Tror ni mig inte? Fråga Carina Flowerlake som vann en sc tävling som Rebecca anordnade! :D
 

sjuk

Publicerad 2013-11-26 13:30:19 i

vart hemma från skolan idag pga jag är sjuk :s har mest legat och tittat på tv och sovit, men tog mig an och det är ett mirakel att jag lyckades sätta på datorn. just nu kan jag inte slita mig ifrån datorn, så här blir jag väl kvar då x) men det känns som 1 ton bly i mitt huvud och har en förskräcklig slemhosta och frossa. känner mig varm också, men fryser så jag hackar nästan tänderna och är alldeles blek om nosen. tror att jag har feber, vet inte. aja vi ses
 
 

Julkalender!

Publicerad 2013-11-25 15:41:46 i

Hejsan alla! Jag har nu bestämt mig efter många om och men, har jag nu bestämt mig att ha en julkalender! Såhär kommer det gå till, ni kommer få anmäla er när som, även när kalendern är igång. Anmälningen görs i detta inlägget, eller så meddelar ni bara mig på starstable! Varje dag, kommer jag dra en lott ur min burk (där jag lägger alla lappar för de som ska vara med) och då vinner någon, kanske 1a december vinner någon en länk, 2a december kanske en redigerad bild m.m och man kan även vinna flera gånger! Om kanske min kompis Hedda vunnit ena dagen, lägger jag tillbaka hennes lapp i burken så hon kan vinna fler gånger. Det gör det mycket roligare också! detta ska bli spännande!
 
Vill ni ha större chans att vinna, länka inlägget på din blogg och kommentera att du gjort det! Då får du 1 extra lott. Sammanlagt kan man alltså ha 2 lotter. Lycka till!
 

Ny header, och lite till

Publicerad 2013-11-23 17:39:38 i

Som ni ser har jag gjort en ny header, då jag tyckte den andra vart asful. Eftersom att jag även bytt frisyr, ändrade jag profilbilden också. 
 
Sedan la jag till ''Hästar jag ägt'' i menyn, det menas med att där ligger hästarna som jag sålt. Och ni som har följt min blogg länge, vet säkert att jag sålt 2 hästar i mina dar. Och tyckte att ni hade rätt och veta hur dom har det nu! Så då är det bara att kika in där. Hoppas ni tyckte det blev bättre såhär. :)
 

Häst jag sålt: Minichief / Marabou

Publicerad 2013-11-23 17:02:38 i

Ponnyn jag ägde, för ett par veckor sedan, hette Minichief aka Marabou. Han var en ståtlig hingst, men en busig en. Varför jag sålde honom, vet jag inte. Jag vet bara att jag saknar att ha en sparkande ponny som vill ha mat på mornarna. Jag saknar hans busiga ögon, hans busiga blick när jag fallit av från hans breda rygg. En bred rygg, som man kunde rida barbacka på. Åhh... Marabou.. Du vart ouppfostrad, men har en stor plats i mitt hjärta. Ibland var du lat, och trött. Ibland var du hur mysig som helst och stampade frustrerat i marken om jag slutade kela med dig. Ja, som vi människor hade du också bra och dåliga dagar. Jag har aldrig stött på en busigare ponny än du. Åh, Marabou.. vad jag saknar dig :( Han såldes till en liten flicka som behövde en ny ponny efter att hennes egna ponny dog i en olycka. Jag kunde se hur hon grät efter sin lilla sta ponny, som gick omkull på en tävling och förvärrade sin senskada. Och hon hade märkt när han hade snubblat till under tävlingen, och lagt all sin tyngd på andra benet. Hur hon dragit i tyglarna för att få honom att sakta ner, och han gick omkull. Vetrinären var tvungen att avliva honom. Jag såg flickan i skogen när jag var ute och red med Marabou. En härlig dag då Marabou gjorde allt jag bad honom om. Tills jag såg flickans rödgråtna ögon, kunde jag inte härja mig och fråga hur var det fatt. Hennes pappa berättade om hur hennes ponny gått omkull för 6 månader sedan och när hon sett Marabou slog det henne hur mycket hon saknade sin egna som såg exakt ut som Marabou. Hon behövde honom mer än jag. När jag sa att jag kunde sälja honom, brast hon upp i ett stort leende. Det var härligt att göra någon så glad! Men.. inuti växte ett stort svart hål. Precis när jag sålt honom någon vecka efter... Hålet blev större och större. 
 
Marabou, haha jag älskar dig! och saknar dina som trippanden under dina busigaste dagar... ~ Såld 3 november 2013 ~

Häst jag sålt: Silvercake / Kakan

Publicerad 2013-11-23 16:46:21 i

En häst jag älskar, såldes 15 augusti 2013. Hon såldes till familjen Goldspur i Skördebygden. Silvercake hette hon aka Kakan. En häst jag älskar över hela mitt hjärta, och som jag ångrar att jag sålde. Jag fatta inte varför. Hon hade en riktigt dressyr förmåga, en förmåga jag aldrig sett tidigare. Jag ångrar att jag sålde henne, när jag ser tillbaka på gamla bilder. Ibland ser jag henne i Goldspur's hage. Jag ångrar att jag sålde henne, jag saknar henne så himla mycket. Vi passade varandra som handen i handsken ♥ Det finns inga ord så mycket jag saknar henne. Men jag kommer aldrig, aldrig få tillbaka henne. Familjen Goldspur köpte henne till sin dotter, som tävlar med henne. Hon har blivit en äkta dansör. En dans på rosor. Det är hemskt när jag hälsar på henne. Hon minns mig, tydligt och klart. Att det var jag som tränade in henne, räddade henne från det hemska stället där hon blev vanvårdad. Aldrig att hon glömmer den som räddade henne, och tränade in henne. Fick henne att lita på människor. Ja, det var jag det. Men Goldspur älskar henne lika mycket som jag gör, och vill aldrig sälja henne. Det gick inte ens att tänka tanken. 
 
Farväl Kakan, du står mig evigt varmt om hjärtat ha det bra. ~ Såld 15e augusti 2013 ~

Välkommen hem, Rosebelle!

Publicerad 2013-11-23 10:27:47 i

Rosebelle aka ''Lilly'' är ett graciöst sto på 1,51 m i mankhöjden. Hon är 11 år och har tävlat mycket i hoppning, då hon hoppar med bra teknik och med god marginal. Dressyrstam på hingsten, alltså farden. Hon är renrasig paint, och hennes morder, innan hon blev avelssto, vann hon SM-guld och var en duktig hoppare. Därav har Lilly ärvt sin hoppförmåga av sin mamma. Det var tänkt att Lilly skulle bli ett avelssto, precis som sin mamma. Dock var det ett par grejer som kom ivägen. i 3 år var hon dräktig, dock har hon en sjukdom som gör att hennes föl dör i magen. Vetrinären har dock inte kunnit få någon diagnos just vad det är för sjukdom, eftersom inga symptom har synts till. Varav 1 år var hon skendräktig. Ägarna hade tänkt slakta henne, eftersom hon varit till salu i 6 månader och ingen vart intresserad. Jag hann rädda henne i sista sekund, och sa att jag kunde köpa henne. Det var bestämt redan för ett par veckor sedan, men har inget nämnt till er. Vår inriktning kommer därför vara hoppning, men jag provred henne idag, och resultatet var att hon inte ville sammarbeta och testade mig hela tiden. Jag fick använda martingal, men hon drog och slet så jag vart tvungen att ställa in henne. Hon verkar inte ha blivit riden på ett tag, och hon måste därav banta

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen!

Publicerad 2013-11-22 15:16:40 i

Dubbla Star Coins vid alla köp i helgen! Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många! Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått! 
 Erbjudandet är tillgängligt från klockan 14.00 (Svensk tid) Fredagen den 22 november till 12.00 (Svensk tid) Måndagen den 25 november. Skynda dig så att du inte missar erbjudandet!
Vi rekomenderar:
  • Köp ett Lifetime-medlemsskap denna helg och få 2400 Star Coins på direkten (normalt sett är det 1200 Star Coins). Du får också en veckopeng på 100 Star Coins för alltid!
Ha en fin helg så ses vi på Jorvik!
Star Stable-gänget


Här ska det köpas 1000 eller 2000 sc! :D
 

Paddockön!

Publicerad 2013-11-21 20:54:27 i

Ett område jag verkligen uppskattar är Paddockön! Dock finns det väl bara en storstor paddock, men jag är nöjd med exakt allt! Det är ju som en ö, och gör det desto mysigare. Det är liv här, man kan köpa hästar, finns en hage full med hästar. Finns också olika fält, och sedan hus på andra sidan där det bland annat finns barn! :) Har också hittat ett bra ställe där man kan plaska runt lite med sin pålle! riktigt mysigt, håller ni inte med? :-)
 
Sen ville jag också passa på att skryta lite, med att imorgon har jag inga lektioner och sovmorgon till klockan 10 wooohoooo :D Ska till skolan ändå, dock. Men jag ser mycket väl fram emot morgondagen då vi ska göra lite speciella saker, är sååå förväntansfull :-D Aja, vi ses väl imorgon antar jag! Nu klockan 20.54 så ska jag till ica maxi och köpa lite grejs för morgondagen vi ska ha med oss till skolan, woho. ;D
 
Vilket ställe i Skördebygden är ett ställe just du verkligen uppskattar?!
 

Onsdags uppdatering v. 47

Publicerad 2013-11-20 14:53:07 i

Hej allihopa!
Det är dags för ett nytt utmanande Championat och denna gången har turen kommit till Jorvikstallet!
 
Nytt Championat:
- Ett nytt fin-fint Championat har öppnat och denna gång är det Jorvikstallet som får äran att hålla i den beryktade tävlingen. I det här Championatet finns det massvis med spännande genvägar, kan du hitta de snabbaste och därmed få den bästa tiden?! Championatet börjar och slutar bakom Sunfield Farm i Skördebygden.
 Ställ upp i det nya Championatet i Jorvikstallet!
 
Nya Hästar:
- Två ståtliga Andalusier i färgerna Chestnut och Buckskin har kommit till Paddockön! Du måste ha uppnått level 8 för att kunna köpa Andalusierna.
 Ståtliga Andalusier!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 

Strömavbrott

Publicerad 2013-11-19 19:30:15 i

För en stund sedan, var det strömavbrott i min stad. Dock varade det bara i ett par minuter, men det var väldigt coolt är allt blev kolsvart, och man såg när alla andra hus släcktes. Och sedan automatiskt sätts allt elektronik på igen! 
 
Jag har även gått med i Water Roses, och här trivs jag bra! Har hittat ett nytt hem, ska försöka vara så aktiv som möjligt och alla är super trevliga! :D 
 

M-O-V-I-E-S E-V-E-E-E-E-R-Y D-A-Y-!

Publicerad 2013-11-18 19:59:24 i

Hejsan! Tyvärr bli det inget inlägg idag ang. alla frisyrer jag haft genom tiderna! Hinner inte, helt enkelt. Igår kväll började jag jobba med designen, fortsatte lite imorse tills jag vart tvungen att gå till skolan. Sen fortsatte jag när jag kom hem, bl.a med grafiken som inte var färdig och blev klar runt 5. Har inte hunnit göra så mycket, varit inne på starstable självklart. Har gjort de blåa i skördebygden m.m Så, ja! Och nu hade jag tänkt logga in på Bella för att göra de gula uppdragen. Sen efter det, vill jag hinna se harry potter 3 också. Fången från Azkaban. För er som inte visste det, jag äääääälssssskkkkkkaaaaaaaaarrrrr Harry Potter! :D Har alla hemma. Och fick någon sån där, jag vet inte vad jag ska kalla det men, att jag vill se harry potter. x) Började nu i helg, tror jag, med att se 1an osv. Och har kommit till 3an. Nu ikväll, för några minuter sen slog det mig att jag måste se en film varje dag. Förstår ni? 8D Alltså, jag behöver såklart inte se klart en film, utan iaf börja se lite. På helger kan det  dock hända att jag ser klart, men inte på vardagar. Har bl.a jätte mycket läxor, på onsdagar är jag i stallet minst 3 timmar med mera. Så på onsdagar, kanske jag inte hinner dock. :) Har fullt upp då. Eftersom jag ofta pluggar på onsdagar, är väldigt trött när jag kommer hem, och måste duscha osv. Hur som helst, vill jag hinna med HP (harry potter, eller HP som jag kallar det ;d) också, innan jag måste avsluta. Men sen, vill jag bara säga vilka mina favoritfilmer är. Harry Potter (som ni säkert förstått.), hungergames, sagan om ringen, the hobbit och once upon a time. Som ni säkert ser, är jag VÄLDIGT intresserad utav fantasy filmer. :D 
 
                                   Vad gillar ni för film''sort''? Och vilka är era favvofilmer?

Designen är fääääärdig! :D

Publicerad 2013-11-18 18:27:06 i

Asså, fy fan. Är så jävla nöjd! :D Helt klart värt allt slit! Det blev dock inte direkt "vinrött" överallt som jag hade tänkt. Men detta blev mycket snyggare, tycker jag. Vad tycker ni? :) Ge mig gärna lite feedback! :D Kommer även ett inlägg senare (förhoppningsvis) som handlar om vilka hår jag haft genom tiden! Och, det är även hela 51 dagar kvar tills Alexandra Mistdawn fyller hela 1 år! Är så glad att jag fått träffa så oerhört underbara människor, under denna tid! :*
 

Ny vinterdesign på G! :D

Publicerad 2013-11-17 21:07:44 i

Efter att jag sett flera lagt ut sin vinterdesign, har jag bestämt mig för att koda en vinterdesign jag också, ikväll! Kan dock inte lova att den kommer ut idag! Men ska börja koda designen ikväll, men vi får se. :) Färgtemat den här gången är vinrött och vitt, som matchar till både jul & snö! :D Ni får ta och fantisera lite hur designen ska se ut. ^^
 

Önskat inlägg: Min klubbhistorik!

Publicerad 2013-11-16 16:49:30 i

Tänkte ta och berätta om de klubbar jag varit med i, har dock gjort det innan men gör det en gång till för er som inte har sett!

Ocean Vampires var den första klubben jag gick med i när jag var i låg level. Eftersom jag inte direkt förstod vad det gick ut på att vara med i en klubb, så hände det inte någon "speciellt" direkt. Men ägaren utav OV var Saga Sunstar. Och en annan person jag minns att jag träffade var Alexandra Easthill.
 
Air Bubbles Company var den andra klubben jag gick med i. Jag skrev lite i stallchatten som fanns då, och sen såg jag plötsligt att en tjej vid namn Svea Riverlee frågade om några ville gå med i hennes klubb osv. Vi möttes vid sgb, där hon frågade vad jag ville ha för titel m.m. Faktum är att jag har en bild på henne och mig när vi försökte bugga oss in i ett hus vid övergivna bondgården (var level 12 tror jag). 
(Ibland när jag kollar igenom mina gamla bilder, kan det hända att jag saknar den gamla tiden. Man hade uppdrag nästan jämnt, och en anledning varför jag skapar en massa nya användare är för att jag saknar uppdragen man fick och allt..)
 
Fantastic Pandas Company var tredje klubben jag gick med i, och som dessutom ägdes utav mig. (Mobba inte namnet, vet inte varför jag valde det xD). Ja, asså man kan väl säga att jag bjöd in en massa random folk då eftersom jag trodde att det var tanken. ^^ Även då träffade jag på en tjej jag minns väl, Tindra Silverlee. Minns dock inte så mycket, förutom att vi vart en full klubb och jag hade inte klubben sålänge heller. 
 
Jorvik Aces var den fjärde klubben jag gick med i som ägdes utav Miranda Moonbell och Anna Waterdawn. En riktigt mysig klubb där jag träffade många nya vänner! Det vart ridläger, och jag var på extremt dåligt humör och klagade på allt och alla. Jag ville till törneklipporna, medans vi INTE skulle dit. Och ja, pga det upplöstes klubben en dag senare. Jag ångrar det verkligen, för det var en väldigt trevlig och mysig klubb!
 
Pink Stars vart den femte klubben jag gick med i. som ägdes utav Daphne Southwood. En klubb jag verkligen stortrivdes i! Träffade en massa människor där, bland annat Johanna Puppyheart. Ja, man kan väl säga att jag trivdes där och ja.. det var väl allt. ^^
 
Air Ponies var den sjätte klubben, och en klubb jag själv ägde. En klubb som står mig evigt varmt om hjärtat. Helt klart bästa klubben som någonsin existeratOBS! Varning, kan bli långt! xD Ja, till och börja med bestämde jag mig för att lämna Pink Stars, för att skapa en egen klubb. Air Ponies, åh.. När jag skapade klubben, frågade jag direkt i global chatt om någon ville gå med. Då fick jag ett direkt svar från Hedda Skywood. Åh... Ed ♥ Det var goda tider det! Jag träffade sedan en massa, massa nya fina vänner som står mig varmt om hjärtat än idag. Courtney Misthaven,Hedda Westfall,Nora Sky
 
heart, Emelie Winterlu/and, Evelina Mcbell,Linn Nightstorm och många, många fler. Jag är så glad att jag fick den tid med er, vi hade kö .. åh det var en underbart härlig tid. I still love you ♥
♥ saknar er ;_______________________; men det kommer aldrig,aldrig,aldrig bli som förut. :( ♥
 
Frost Rainbows vart den sjunde klubben jag gick med i. Stormtrivdes verkligen, det var en riktigt mysig klubb! Klubben ägdes utav Amanda Lightfield. Häribland, alla de människor som fanns. Träffade jag återigen - Anna Waterdawn. Finaste,omtänksamaste,gulligaste,snällaste, världsbästa människa ni kan tänka er! Vi blev väldigt bra vänner, men tyvärr.. hände det något oförutsägbart - vi blev ovänner och bråkade så det osade. Det var för flera, flera månader sedan det hände. Men än idag, kan jag inte förstå hur jag kan sakna en människa så mycket som jag gör. Jag borde ha gått vidare för längesen, precis som hon. Men jag kan inte. Jag kan inte släppa alla minnen, alla samtal och hennes vackra röst.. *-* Saknar allt, jag minns knappt vad vi bråkade om. Den enda jag bryr mig om är hon. :( ♥
 
Moon Warriors var den åttonde klubben jag gick med i. Här stannade jag ett tag, dock så kan jag inte säga bu eller bä om jag trivdes eller ej. Ägarna var då Lucy Westlake och Alicia Starnight. Finns inte så mycket mer att säga, än att flertal av mina vänner gick med i klubben.:)
 
Comet Hearts var den nionde klubben jag gick med i. Inga större event eller så, bara en trevlig mysklubb helt enkelt! Ägaren var Miranda Moonbell och här träffade jag många nya människor! Bland annat Nikki Westlake, Maja Starside, Emilia Nightbridge och Sasha Rainnight!
 
Pink Warriors var tionde klubben jag gick med i, och som även jag var ägare till. Det var en jätte trevlig klubb där sällan någon bråkade! Det var jätte trevligt, helt enkelt. Här träffade jag bland annat Jennifer Winterstar, Lovisa Starheart, Ella Applegarden, Klara Moonfield, Emmy Watergirl m.m
(Har fler bilder, men orkar dock inte visa alla c;)
 
Pixel Rainbows var den elfte klubben jag gick med i, som ägdes utav Hedda Skywood och Emmy Watergirl. Ja, det var en mysig klubb! haha. :D
 
Cyborg Stars är den tolfte klubben, och här har jag stannat nu. Haha! Dock har jag lämnat 2 gånger, men ah. ^^ Klubben ägs utav Evelina Westson och Katelyn Eveningstar. Jag trivs här, osv. Alla är snälla! 

Ja, det blev ett RIKTIGT långt inlägg! haha xP Men det blir mer för er att läsa! :)
 
 
 

*INVALID*

Publicerad 2013-11-16 15:08:04 i

Idag blev jag populär med jorvikstallet (missat ett par dagar) och även vänligt inställd med Södra Jorviksfiskeklubb! :) Eftersom jag blev populär idag, passade jag på att inskaffa mig det efterlängtade svarta westerntränset! :D
 

Visste ni att..

Publicerad 2013-11-16 09:44:08 i

...jag har ett annat konto som heter Bella Hawkforce? :) Är star rider på henne i 3 månader. Köpte det på höstlovet, dock tror jag inte att ni visste det eftersom jag bloggade på http://aprikossystrarna.blogg.se då. Eftersom jag inte varit så aktiv (dock ska jag bli det nu.) på henne, så är jag bara level 9 än sålänge, haha. ^^ 
 
Ursäkta för dålig bloggning de senaste dagarna, är helt tom på idéer. Om ni vill att det ska bli mer bloggning, kan ni väl ge lite tips i kommentarsrutan? Tack på förhand! C:
 
 

Onsdags Uppdatering v. 46

Publicerad 2013-11-13 14:38:55 i

Hej allihopa!
Nu är Halloween-firandet på Jorvik över för denna gång. Vi hoppas alla hade lika roligt Halloween-firande som vi hade! Denna veckas uppdatering innehåller bland annat en ny skönhetssalong, nya fiskeuppdrag och en ny fiskeshop! 
 
Nya uppdrag:
- Nya legendariska fiskar måste fiskas i Skördebygden! Dessa fiskar måste fångas på olika sätt som utmanar även den mest rutinerade fiskare till det yttersta. Prata med Mrs Pike som bor nedanför Gröndal om att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb, en systerorganisation till Jorviks fiskeklubb. Du måste vara "gillad" med Jorviks fiskeklubb för att gå med i Södra Jorviks fiskeklubb!
 
Alla dagliga fiskeuppdrag ger från och med idag fem gånger så mycket ryktespoäng! Det kommer alltså gå fem gånger snabbare att höja sitt rykte med fiskeklubbarna!
 Prata med Mrs Pike!
 
Ny fiskeshop:
- En ny fiskeshop har öppnats! Där hittar du alla nya coola fiskekläder.
 
Ny skönhetssalong:
- Salon Belle, en ny skönhetssalong har öppnat sina portar i Jarlaheim. Rid dit och besök Jarlaheims skickligaste frisörer och se de fantastiska frisyrerna de erbjuder!
 Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.
 
Dagliga uppdrag:
En hel del dagliga uppdrag ger nu mer Jorvik Shillings i belöning till spelaren. Stadsvakten i Jarlaheim har fått sig en åthutning av Stadshuset för sin snålhet och betalar nu bättre. Till och med Ms Drake har motvilligt öppnat plånboken och betalar också mer, även om hon lovar att alla spelare ska få betala extremt dyrt för det här så fort hon får chansen!
 
Bro-uppdragen:
- Det går nu snabbare att göra uppdragen då du lagar bron! Att reparera bron tog förut sju dagar, nu tar det bara tre dagar om du inte köper byggmaterial från Billy Bulldozer.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Min kommentar: Oh, good! Hoppas på att gå upp i level 15 nu! :D Och det är mycket bra att vi får ännu mer js nu när man gör dagliga uppdrag! :) Och även att det går snabbare att få högre rykte med fiskeklubbarna. En tumme upp till denna uppdatering, och inte på tal om den nya skönhetssalongen! :D
 

Presentation av Icepetal

Publicerad 2013-11-12 21:44:46 i

Icepetal aka "Zingo" är ett sto av rasen akhal teek. Hon är är en unghäst på 5 år. Jag har påbörjat att rida in henne lite smått, då hon är i den åldern. Hon är en häst jag kommer få arbeta lite mer med och det gillar jag skarpt! Hon drar åt sig tyglarna ofta, så man far fram i sadeln om man inte är beredd. Sedan kan hon skena för vad som helst, mellan himmel och jord. Men hon föll för mig direkt eftersom jag gillar att arbeta lite extra med hästar, och detta kommer bli en rolig tid, för både henne och mig ♥ Och troligtvis stannar hon hos mig ett långt tag framöver! Och har inga planer för att sälja henne ♥

Presentation av Stormchaser

Publicerad 2013-11-12 21:39:00 i

Stormchaser aka "Spiro" är en hingst av rasen paint. Han är 7 år och är 1,60 m i mankhöjd. När han får chansen att visa upp sig, tar han gärna den. Dock är han väldigt lugn och stabil för att vara en hingst, men självklart visar han upp sig när han har publik. Han hade tänkt bli en avelshingst, men dock hände någonting med hans ägare och ägaren var försvunnen. Stomchaser hittades i en skog när han var kanske 1 år? och var uppväxt med djur från skogen tills han blev 3 då någon eller några personer hittat honom, tagit hand om honom och uppfostrat han. Han är otroligt duktig i fälttävlan då han gärna hoppar högt och har bra uthållighet. Han är lika stolt i hoppning, dressyr tycker han är tråkigt och jag måste börja träna honom till att göra som jag vill, så han lyssnar mer på mina instruktioner istället för att hoppa runt hej vilt.
 

Presentation av Firewhisper

Publicerad 2013-11-12 21:30:00 i

Firewhisper aka "Flamma" är ett sto av rasen morgan. Hon är 1,54 m i mankhöjden och är 6 år. En unghäst är hon, men en väldigt lugn sådan med lugnt temperament! Hon älskar verkligen att bli ompysslad i stallet, eller att bli kliad ovanför svansen. Hon är en sådan häst som verkligen ääääälskar hoppning! Bara hon får syn på ett hinder spetsar hon öronen. Hon är en häst som jag tycker är lite "unik". Hon är den enda som har den färgen som går att köpa, och det är inte jättemånga som har köpt hästen. Om, så har dom därefter sålt den. Inte alla, nej. Men några. Hos sina förra ägare blev hon fel behandlad, och blev piskad ett antal gånger. Hon har fortfarande kvar ärr efter att hon blev vanvårdad. Jag hittade henne på ett hem för vanvårdade djur, billigt. Och fick direkt syn på henne stående med blicken i tomma intet i ett litet hörn i en box. Jag fick tårar när jag såg henne. Jag bestämde mig för att ge henne en chans, hon hade förlorat tilliten till människor. Sakta men säkert, började vi hitta varandra och jag har inga planer att sälja henne! 

Presentation av Thunderdream

Publicerad 2013-11-12 21:12:00 i

Thunderdream aka "Taktik" är av rasen oldenburgare som ursprunligen kommer från Tyskland. Han är 1,71 cm i mankhöjd och är en valack. Han är 7 år och en riktig buspelle! Så fort han får chansen kan han göra ett rejält skutt. Han tar längre steg än de andra, och gillar inte att ha en häst framför sig - speciellt inte en ponny. Han är utbildad till en fälttävlan & hopphäst. Dressyr kommer inget på tal. Han är den tredje hästen som flyttade in i mitt stall och har inga planer på att sälja honom. Då han är en tredje favorit! :) Jag är väldigt förtjust i hans färg, bläsen och strumporna. Väldigt imponerande må jag säga. 
 

Presentation av Wintershadow

Publicerad 2013-11-12 20:58:00 i

Wintershadow aka "Wrella" är av rasen danskt varmblod. Hon är 1,46 m i mankhöjdd och är därför av kategorin d-ponny. Hon är 9 år och är lite mer ''försiktig'' av sig. Hon hetsar inte upp sig i onödan, och rullar sig inte i lera i hagen. Hon har varit skendräktig 1 gång och varit dräktig 3 gånger, varje gång har fölet dött i magen sorgligt nog. Därför sålde de förra ägarna henne billigt, dom ville avla på duktiga hästar men eftersom dom inte hade någon användning utav henne, sålde dem henne. Nu står hon här i mitt stall och jag är sjukt glad att jag faktist tog mig modet och köpte henne! Hon kommer därav inte lämna mitt stall på väldigt väldigt länge! :) Hon avskyr hoppning då hon aldrig bjuder. Visst det går bra i terräng, men inte inne på en bana. Dressyr älskar hon dock. Hon lyssnar alltid och gör alltid sitt bästa. Hon är lugn och blir sällan nervös. Att få beröm älskar hon! Gröna äpplen också för den delen. ;)
 

Presentation av Starstone

Publicerad 2013-11-12 20:45:53 i

Starstone aka "Star" är en skimmel valack på 14 år. Han är en korsning av arabiskt fullblod och connemara. En c-ponny på 130cm i mankhöjd som passar till alla möjliga ritter! Från western till -engelsk ridning. Duktigast är han inom hoppning, han hoppar med bra teknik och stor marginal. Han är första hästen i mitt stall, och det är han som är ledaren. Han må vara äldst och klokast i flocken - enligt han själv. Jag och Star föddes samma dag, samma dag som han föddes fick jag honom. Min pappa som är vart en erfaren hästskötare, tog hand om honom tills jag var mogen nog för att rida honom. Han tog hand om mig, han förstod att jag var liten och kunde inte mycket. Han accepterade det, han accepterade att ha mig på ryggen. Och för varje dag som går blir han äldre, och jag kommer ta hand om honom enda tills han går mot sitt slut. Den dagen, kommer jag låta honom gå men han kommer alltid finnas i mitt hjärta - estoy contigo ♥
 

Min första ''riktiga'' redigering

Publicerad 2013-11-10 20:05:02 i

Jag trodde jag skulle vara hur dålig som helst, för jag har försökt en gång tidigare. Men det gick så dåligt att jag la ner redigerandet helt och hållet. Först nu ikväll, gav jag mig själv en chans och jag blev jätte nöjd! Kommentera inget fult är ni snälla, jag vet fläckarna xP Det är ju trots allt den första bilden jag redigerat.
Vad tycks? :)
 
 

Ledsen :c

Publicerad 2013-11-10 17:36:02 i

Ursäkta, men jag kunde tyvärr inte blogga nånting idag, faktist. Först när jag vaknade åkte vi direkt till Ullared/Gekås. Sedan till falkenberg för att hälsa på min bror och hans fru. Och sen hem. x) Men ja, jag kom inte hem först förrän 17.00. Så, jag har mina ursäkter haha. Och jag hade inget internet hos min bror heller, fast det gjorde mig inte så mycket. För jag spelade sims :3 köpt sims 3 i framtiden som precis kommit ut. Har alla ännu en gång! :) Ja, förut när jag var yngre älskade jag sims - gör det fortfarande. Älskar minecraft också *-* Ska skaffa mig ett nytt konto, är inte nöjd med namnet. x) Kör alltid med creepers zombies, skelett,spindlar ja monster helt enkelt xD Så om jag t.ex skapat en ny värld, måste jag döda får/lamm * ;_; * och göra en säng. x) Slutsnackat, vi får se om det blir någon mer bloggning idag. Ska antingen spela sims och eller starstable.
cya
 

Hur det sett ut

Publicerad 2013-11-09 18:48:09 i

Som några säkert vet, hade jag tjejkväll med två kompisar igår - Klara & Elsa. Och ni undrar säkert vad vi gjort ja..
 
I fredags gick jag upp 7.20 (jag brukar gå till skolan 7.40, tumme upp alex) på morgonen, åt frukost och stressade ingenting. Kvällen innan hade jag packat ner 1 50 lapp, 2 tjugor och 2 femmor. Hela natten har jag funderat över om det verkligen räcker, så innan jag gick till skolan nästa morgon (igår alltså) bytte jag ut mina pengar så det blev 2 femtio lappar och 1 tjuga. :) Som faktist inte behövts egentligen! Hur som helst slutade vi 13.20 idag, och framför skolan finns en liten kiosk där man kan köpa frukost, kakor, glass, godis osv. Vi gick dit (pallar inte rabbla upp allt som Klara & Elsa köpte). Men jag köpte en godispåse, en pepsi, en chokladkaka & 2 rör med pringles. (Chipsen skulle vi dela x)). Sedan stack vi hem till Elsa, och ja. Minns inte vad vi först gjorde. Men ja, sedan vid 5-6 tiden, bestämde vi oss för att filma till videofyme när vi lagade tacos. Det blev hel kaos! skrattade åt allt Klara gjorde, hon hällde i ett JÄVLIGT stort paket med blandfärs, och sedan med stekspaden stod hon där och plattade till allt. HAHAHAHHAHAHAHAH OMG. Och ja, jag o Klara flamsade runt i köket. Medans Elsa var seriös hela tiden (no offence men hon var så dryg xD). Och ja, det blev ganska lyckat bortsett från mina konstigt skurna gurkbitar och Klaras köttfärs som blev lite klumpig haha. Men gott var det, och det är ju huvudsaken, right? :) Och sedan tjafsa vi om vilka filmer vi skulle se, jag och Klara hade väldigt bra smak, medans Elsa inte ville se någon av våra filmer. Det slutade med att vi såg första avsnittet i säsong 2 av solsidan. Sedan tittade vi på första avsnittet i glee, och fjärde om jag inte minns fel? Sedan skulle dom visa något häftigt spel och eftersom vi hade kopplat upp datorn till tvn, var det väldigt häftigt att titta! det var något med att man var glassar som skulle samla frukt ungefär, och så var det monster osv. Haha. Sedan visade jag och Elsa ett annat spel fireboy and watergirl fler vet säkert vilket jag menar. Det är dö kul! :) Men det är lite svårt att spela själv så haha x) samtidigt installerade vi starstable på deras otroligt laggiga dator, som tog 10143198308382 år. Tillslut var det färdigt och jag hade loggat in. Det visade sig vara JÄTTE JÄTTE JÄTTEEEEE laggigt. Jag skojar inte! jag hade 10 fps det var helt sjukt! Och det var när jag stod still. :o Har aldrig varit med om något liknande. Och, när jag hoppade hade jag 7-8 fps! Det var galet. Sedan avsluta vi och tittade på once upon a time. 
 
Ja, det är så det varit! Kul. Ganska. x) Men jag kom hem runt 12 tiden, men inte kunnat blogga då mitt internet inte funkade. Men nu gör det de!
 
 

Tidsinställt 1. '' Nya smeknamn! ''

Publicerad 2013-11-08 13:00:00 i

Tycker att det blir lite för tråkigt med Winner, Thunder, Fire osv. Detta är smeknamnen som mina hästar har just nu!
 
Starstone = Star (fortfarande.)
Wintershadow = Wilma (förut Winner)
Thunderdream = Teo (förut Thunder)
Firewhisper = Lisa (förut Fire)
Stormchaser = Simon (förut Storm)
Icepetal = Zingo (fortfarande.)
 
EDIT: Jag har kvar de gamla smeknamnen. x)
 

Bloggfri dag imorgon!

Publicerad 2013-11-07 20:07:00 i

Imorgon är det nu bestämt att direkt efter skolan, far jag o Klara hem till Elsa då vi ska ha tjejkväll hemma hos henne! :) Ser verkligen fram emot det. Hoppas ni förstår att det kanske blir något inlägg hemma hos Elsa, men troligast blir det inte det.
 
EDIT: Det kommer att komma två tidsinställda imorgon, ändå! Håll utkik.
 

Datorn är inte frestande längre..

Publicerad 2013-11-07 16:30:29 i

Jag är ledsen, men som ni säkert märkt så är inte datorn lika frestande längre. Visst, ibland kanske. Men jag känner att jag nästan varje dag sen i tisdags längtar efter skolan. Det är helt sjukt jag vet! Men i tisdags på en utflykt med klassen, träffade jag av en ren slump två andra tjej i min klass - Klara & Elsa. Och nu vill jag umgås med dom hela tiden, jag saknar dom när jag inte är med dem. Det är helt galet! Och om alla vi tre får, ska vi ha en tjejkväll tillsammans imorgon hemma hos Elsa (om det går hos henne, för mina föräldrar vill inte att vi ska ha det  här hemma :$). Hur som helst, kommer jag ringa när som helst för jag måååste verkligen veta om det går! Vi har förberett allt i detalj, och det ska bli galet sjukt att äntligen få lämna denna villan! Jag har även tröttnat på championat. Jag är inte som besatt längre, visst jag kör väl minst 1 gång per dag, eller inte någon gång alls. Men jag stressar inte ihjäl mig för att hinna som jag gjorde förut. Är jag inloggad, visst då kan jag köra. Men det är inte lika roligt längre. Alla är som besatta i att vinna och blir inte glada, för vinnarens skull. Vinnaren kanske har kämpat röven av sig och ibland kan man till och med bli kallad ''laggare'' jag tycker det gått för långt. Och ibland känns det som om jag tröttnat på Star stable. 
 
''Every story has an end". ''But it's only a beginning of the story, which is about to end".
 

Påväg mot fgc..

Publicerad 2013-11-06 16:50:04 i

..så hittade jag ett spöke OCH spöket hade en MOROT i munnen! OCH man fick en MOROT av spöket! Undrar verkligen om man kan köpa det i affärerna nu, måste kolla haha x)
 

Onsdags Uppdatering v. 45

Publicerad 2013-11-06 15:05:07 i

Hej allihopa!
Jorvikborna älskar Halloween så därför fortsätter firandet även denna vecka. En ny utmanande tävling har också öppnats och nya husdjur har kommit till Jarlaheim!
 
Ny tävling:
- Jorvikstallets utmanande elittävling har äntligen dragit igång! För att kunna ställa upp i  tävlingen måste du vara gillad med Jorvikstallet och ha tävlat i den första tävlingen i Jorvikstallet.
 Ställ upp i den utmanande elittävlingen!
 
Ny husdjursaffär:
- En ny husdjursaffär har öppnat sina dörrar i Jarlaheim! Vilken blir din favorit? Den söta Dobermanvalpen, den lyckliga kaninen eller kanske den blyga blandrasvalpen?
 
Ny väskaffär:
- En ny affär med sadelväskor till ditt husdjur har öppnat bredvid husdjursaffären i Jarlaheim! 
 
Pumpa-jakten:
- Topplistorna i pumpa-jakten slottets källare är nollställda nu har alla chans att ta nya tppresultat!
 Den spännande pumpajakten!
 
Spöken:
- 8 nya spöken har kommit till Jorvik den här veckan, kan du hitta alla? Totalt så finns det 29 spöken på Jorvik!
 
Äpplen i baljor med vatten:
- Om du missade någon halloween-mask förra veckan får du chansen att fånga den i denna veckas ''Äpplet i hinken''!
 
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Kul med nytt lopp, ska testa det med det samma! Och roligt att leta spöken igen, då har man något att sysselsätta sig med! :) Gulligt med nya husdjur & sadelväskor. Ska även titta igenom där om någon som skulle passa bra i mitt stall. Vem vet. Hittills har jag faktist bara ett husdjur, en hundvalp som heter Linus. :)
 

Viktigt

Publicerad 2013-11-05 20:19:23 i

Jag ursäktar för att jag varit helt tom på bloggandet. Men det är så att, för första gången på väldigt länge har jag varit ute och levt. Det börjdare i torsdags förra veckan, då gick jag till stan med några kompisar osv. Levde livet helt enkelt! Samma sak igår och idag, igår så hängde jag med Sarah, Maja och Melvin. Vi hade riktigt kul bortsett från att Sarah och Melvin kittla varandra hela tiden *hosthost* ♥ Och att de satt och tog bilder tillsammans, nej de är inte tillsammans. Och satt och tittade på insta hela tiden :_. jag är ingen mobil nörd, nej. Men jag var ju tvungen vad skulle jag annars göra x) Vi körde sanning,konsekvens,procent eller vattenfall! :D Väldigt roligt, jag tvingade Melvin och Sarah att pussa varandra på munnen *ond*. :D
 

Lyckligare nu..

Publicerad 2013-11-04 21:34:11 i

Asså först, så var jag väldigt ledsen & förbannad på samma gång. Orkar inte ta upp allt, men en ''kompis'' har gått bakom ryggen på mig. Det är komplicerat, men sedan har det varit bästa dagen på flera månader! Har inte varit lyckligare än jag är nu. Det är inget ''särskilt'' som hänt men. Såhär är det, jag har redit ut en del saker ikväll, men en sak hände. Och, jag vill inte ta upp det nu heller. Men vill bara säga att jag är så otroligt lycklig just nu! Jag vill skrika det högsta jag kan, jag gråter av lycka. Jag trodde det aldrig skulle hända, och jag hade börjat tappa hoppet men, nu! Det finns hopp kvar om att en dag, ja då händer det. Det DET kommer vara den bästa dagen i mitt liv, det är jag säker på. Denne person, jag kan inte beskriva hur mycket hon betyder för mig. Jag kan byta ut henne mot varenda en (ta det inte personligt hörni) sålänge jag har henne vid min sida. ♥ Om du läser detta, vill jag säga förlåt. Förlåt för allt. Det var inte meningen, jag saknar dig. :( Och ångrar mig stort. ♥♥♥ 
 

Dagens Outfit - Svart & Blå

Publicerad 2013-11-03 13:37:36 i

Hjälm - Marley's Bondgård
Tröja - Vingården
Handskar - Marley's Bondgård
Byxor - Moorland
Stövlar - Silvergladebyn
 
Träns - Stall Gyllenbladet
Sadel - Valedale
Vojlock - Fort Pinta
Svansrosett - Västkobbens Fiskeby
Benlindor - Silvergladebyn
 

Dream horses ~

Publicerad 2013-11-03 12:50:40 i

oh, I've got a problem! Jag har 7 hästar, men det finns 6 hästar som jag kan döda för. Och eftersom det hittills inte går att ha 13 hästar, har jag ett problem *snyft*. Men jag har inga planer för att sälja någon häst, förutom .. Marabou. Fast helst inte, men jag vet inte... jag känner inte att det klickar riktigt mellan oss. Och jag måste följa mitt hjärta. Men förhoppningsvis finns han kvar i mitt stall ett tag till! Och, eftersom jag inte berättat om honom så kommer jag att göra det i ett annat inlägg senare. :) Men nu till det viktigaste! Jag kommer visa bilder på de 6 hästar jag kommer att köpa om jag inte ångrar mig förstås. Och på varje bild står det ett nummer, t.ex nummer 1 på första bilden det betyder att den hästen kommer jag köpa först etc. :)
 

Dagens Outfit - Red and Black

Publicerad 2013-11-02 21:23:37 i

Hatt - Marley's Bondgård
Jacka - Vingården
Handskar - Marley's Bondgård
Byxor - Västkobbens Fiskeby
Stövlar - Silvergladebyn
 
Träns - Fort Pinta
Sadel - Firgrove
Scahbrak - Silvergladebyn
Svansrosett - Västkobbens Fiskeby
Benlindor - Fort Pinta
 
 

Firgrove Championat 21.00

Publicerad 2013-11-02 21:10:14 i

Jag ursäktar hemskt för min usla uppdatering idag! Men jag har mina anledningar...
 
För det första, så har jag varit hos Morfar, vi besöker honom sällan för han bor hemskt långt bort enligt mig. :)) (Bara 1½ timme, men känns som 18321892 år så... same shit but different).  Och för det andra... eller nä hade ingen mer anledning x)
 
 

Dagens Outfit - Black and Blue!

Publicerad 2013-11-01 13:51:52 i

Hjälm - Västkobbens Fiskeby
Jacka - Moorland
Handskar - Marley's Bondgård
Byxor - Västkobbens Fiskeby
Stövlar - Silvergladebyn
 
Träns - Vingården
Sadel - Firgrove
Vojlock - Fort Pinta
Svansrosett - Fort Pinta
 
 

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Senaste inläggen:

Kategorier:

Arkiv: