slide show
Hej allihopa!
Denna veckas uppdatering innehåller den nya funktionen Hästön, nya klassiska ridbyxor och coola ankelboots!

Hästön:
- Ge de hästar du inte rider så ofta en härlig semester på Hästön! Du kan skicka iväg en eller flera hästar på en välförtjänt vila och därmed göra plats i stallet för en ny häst. Hästens semester varar så länge du vill, och du kan hämta tillbaka din häst när som helst.

För att skicka iväg din häst till Hästön så klickar du på anslagstavlan i ditt hemstall, där finns en ny knapp som heter "Mina Hästar" där du kan välja vilken häst du vill ska få åka iväg på en skön semester och vilken sorts semester den ska få åka iväg på! 

Kom ihåg att ta av all utrustning på din häst innan du skickar iväg din häst på semester!
 Hästarna vilar upp sig ordentligt på Hästön!

Nya kläder:
- Fina klassiska ridbyxor och snygga ankelboots har anlänt till butikerna vid torget i Jarlaheim.

Förändringar i chatten:
- Global-chatten är nu endast tillgänglig om man befinner sig i något av de större samhällena på Jorvik; Silvergladebyn, Fort Pinta, Jarlaheim och Västkobbens fiskeby. Om du är utanför de stora bebyggda områdena så kommer det numera vara lugnt och stilla så du kan fokusera på naturen, din häst och era äventyr tillsammans.

Säg-chatten har nu mycket längre räckvidd så alla spelare som är på samma ställe kommer kunna chatta med varandra mycket enklare nu utan att bli distraherade av vad som händer på andra sidan världen i Global-chatten.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Oh, shit!! Detta är ju helt suveränt. Hästön har kommit (dock är jag lite orolig på att detta ska användas som ett missbruk, men det återstår ju att se). Jag tycker det är helt fantastiskt! Och jag är speciellt nyfiken på om man kan se detta eller åka och hälsa på sin häst. Dock tror jag faktiskt inte det. Roligt med nya byxor! Hoppas det är rutiga, man måste ju bara ääälska rutiga. *-* Och ankelboots, jag hoppas det är dem som ser ut som äkta ridskor!! :D Tyvärr så kommer jag antagligen inte kunna köpa något, med tanke på att jag har 1057 sc och har lovat mig själv att inte gå under 1000 sc.. Och sedan är det sparningen till klubboutfiten som kommer i första taget! Och när jag läste att det är förändringar på chatten, tog mitt hjärta ett extra skutt. Detta är ju helt AMAZING!! Nu kommer det definitivt inte upphöra lika mycket bråk i chatterna. Vilket är plus i kanten!
 
Kort sammanfattning: Jag tycker att detta var en extremt stor uppdatering, och verkligen en uppdatering jag uppskattar. 10/10 p. 
Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Kategorier:

Arkiv: