slide show
Namn: Starstone 'Star'
Kön: Valack
Ras: Connemara/Jorviskt Varmblod
Född: 1999
Mankhöjd: 1,30 m
Kategori: c-ponny
 
Temperament: Star är väldigt lugn och bra nybörjarhäst. Han är riktigt kelsjuk, och man kan kela med honom hur länge som helst. Han gillar att bli borstad, då somnar han nästan. I ridningen går han perfekt, han stapplar dock lite på vänstra bakbenet, då han har en svår skada sen födseln. Men det är inget dödligt och han kan leva livet helt normalt.
 
Historia: Starstone föddes en fuktig morgondag den 17 maj, 1999. Han föddes 05.17, samma dag då jag föddes. Min far tyckte det var helt otroligt, att han lät ge denna ståtliga hingst till mig redan som bebis. När han var 1 år, dog hans mamma som han levt det korta liv med, och han var väldigt ledsen, konstigt. Jag hade också förlorat min mamma, när jag var 11 månader. Hon dag av cancersjukdom. Åren gick, pappa födde upp & sålde hästar på gården. Jag var 3 år när jag fick gå in till Star. Han var lugn redan då. Han tog hand om mig och hjälpte mig. Jag var 5 år när jag fick sitta upp på honom. Fast min korta ben, så galopperade vi på de evigt gröna ängarna, i hög fart. Jag hade en oerhört bra balans och kontakt med Star's mun. Han var bara 5 år och inte inriden, men han betedde sig som den mest inridna häst i världen. Jag var 8 år, då min pappa dog av hjärtattack. Han hade varit sjuk ett par dagar, men jag förstod inte så mycket. Star flyttade med mig till min faster Elizabeth, där jag och Star fick lära oss mycket mer - och framförallt - vi fick vara med om uppdrag.
Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Kategorier:

Arkiv: