slide show
Dessa hästar har jag kvar:
Fargaze (akhal teek,bork)
Southspot (arabiskt fullblod, svart)
Icepetal (akhal teek, cremello)
Thunderdream (oldenburgare, svart)
Northblaze (ponny, brun)
 
Varför har jag kvar dem?
Fargaze: Jag älskar verkligen hans personlighet och hans unika färg. Dessutom är han bara level 5 och står på näst tu att bli levlad.
Southspot: Jag tycker om att rida honom och älskar att jag valde just honom. Han passar perfekt i mitt stall och han är bara level 13!
Icepetal: Oh, Icepetal skulle jag aldrig kunna göra mig av med. Hon är så vacker och enastående, och hennes ögon.. *-* Dessutom är hon level 15.
Thunderdream: Han var den tredje hästen jag köpte, och jag älskar honom. Han känns så unik, den gråsvarta färgen, bläsen & strumporna. Och han är level 15, ett plus i kanten.
Northblaze: Mest för att ha något att jobba med, fast nä. Han är till för ponnyklubben. Jag kan ju inte lika gärna hämta hem honom varje gång som vi ska delta i ponnyklubben, det pasar sig inte. Dessutom älskar jag att rida honom med någon speciell outfit, han känns väldigt speciell just då.
 
Dessa hästar skickade jag på semester till hästön:
Starstone (starthäst, vit med svart man)
Wintershadow (danskt varmblod, brun)
Firewhisper (morganhäst, fux)
Stormchaser (painthäst, tovero)
Rosebelle (painthäst, overo)
 
Varför skickade jag iväg dem på semester?
Starstone: Jag har haft honom i över 1 år hos mig, och han förtjänar verkligen att få vila ut ordentligt. Dessutom har jag inte tid för honom, rider honom sällan osv. Sen börjar han bli ganska gammal också....
Wintershadow: Samma här, hon är enastående att rida, men tiden räcker inte till och jag hinner sällan ta ut henne förutom om det gäller championat, vid vissa tillfällen. 
Firewhisper: Denna häst har jag planerat att sälja ganska länge, faktiskt. Men något får mig att hålla kvar henne. Som om hon är något minne.. av något jag inte vet vad. Hon passar dessutom inte i alla outfits, men hon är jätte vacker och älskar att hon var så unik för ett tag sedan.. men jag bestämde mig för att hon fick ta en semester istället att få börja arbeta på ett nytt ställe.
Stormchaser: Han är sjukt gullig! Men jag ville ha plats i mitt stall, och då fick han åka. Han används sällan.
Rosebelle: Oh, jag ångrar nästan att jag skickade iväg henne. Men gjort är gjort, och hon förtjänar iallafall ett par dagars vila. 

Postat av: Cryss. (:

Publicerad 2014-02-06 14:03:58

NEJ INTE MIN FINA STORM <//3 :(

Svar: :)))
Alexandra ~


Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Kategorier:

Arkiv: