? starstableryttarnas.blogg.se - Den här bloggen kommer att handla om mitt liv i sso :)
slide show

Halloween Outfit 2014

Publicerad 2014-10-31 11:27:47 i Outfits,

This is my Halloween Outfit 2014 ~ inspired by Alicia Starnight 
Hjälm - Halloweenshop (tror jag?)
Tröja - Skriv in värdekoden "HALLOWEEN2014" och få tröjan + 200starcoins.
Handskar - Marley's Bondgård
Byxor - Silvergladebyn eller Västkobbens Fiskeby
Stövlar - Lifetime present
 
Träns - Jorvikstallets Arena
Sadel - Firgrove
Filt - Västkobbens Fiskeby
Benlindor - Västkobbens Fiskeby
Svansrosett - Fort Pinta
Mandekoration (spindel) - Halloween shop (tror ja?)

Hästköp + Byte av hemstall

Publicerad 2014-10-30 21:44:54 i StarStable relaterat,

Idag har jag skypat med underbara Saga Mistdawn och hon har också börjat spela igen!! *applåderar*. Imorgon kommer jag inte kunna blogga så mycket heller, för jag ska nämligen till skövde och träffa morfar (om jag inte sa det i ett tidigare inlägg?). Men jag kanske hinner slänga in något inlägg tills kvällen och jag tror inte jag hinner göra tidsinställda.
 
Men det jag tänkte berätta om var att jag har köpt en nordsvensk!! När jag förut skypade med Saga, så skulle hon köpa en till nordsvensk. Hon köpte buckskin i Stall Gyllenbladet, samtidigt som jag hade svårt att bestämma mig om jag skulle köpa likadan, den i fort pinta eller den andra i Stall Gyllenbladet. Men det blev ändå den bruna i Stall Gyllenbladet med mörkare nyans på manen än pälsen. Jag är jätte nöjd över den hästen, och hon fick namnet Daisybelle, jag tror bannemej att hon ska kallas för Freedom i fortsättningen. Jag vet inte varför, men det känns som om hon är en Freedom.
Jag är jätte nöjd över mitt inköp, och äger nu 19 hästar. Det är galet! Och ändå är nästan alla full levlade *proud*. Sen vill jag också passa på att säga att jag bytt hemstall till Stall Gyllenbladet. Nu när man ändå kan ta färjan till Fort Pinta och Jarlaheim! Jag har alltid älskat Gylleneåsarnas dal och nu när det är höst passar det ju bra. Men jag tror det kommer bli jättebra här, inte så mycket folk heller så det blir lite lugnare. 
 
Jag måste också säga att jag håller på och renoverar bloggen (fixar design) och jag vet inte vad som hände, poff så var sidomenyn borta och jag hittar inget problem. Men jag får se om jag kan hitta en lösning! Godnatt på er och ha en underbart trevlig kväll.

Halloween Uppdatering

Publicerad 2014-10-29 20:51:51 i Onsdagsuppdateringar, StarStable relaterat,

Halloween Uppdateringen 2014 var tyvärr samma som 2013. Synd att de inte hittade på något nytt. Men pumpa tävlingen var rolig, kul att den hittade tillbaka! Och att leta spöken är ändå ganska kul. Jag ska försöka hitta alla spöken och göra en spökkarta men, vi får se hur det blir. Förmodligen kommer andra att hinna före. 
 
Eftersom att det är likadana halloween kläder som förra året, så minns jag inte exakt vilka det var eftersom jag redan köpt dem, tyvärr. Så jag kan inte visa dem. 
 
Men här har ni sminken som går att köpa för 25sc, över allt tror jag!
De två första, skelett- och vampyrsminket är detsamma som de andra åren. Men de två andra är helt nya, vad jag vet. Tyvärr tycker jag inte dem är så värst snygga, jag tänker definitivt inte köpa något utav dem. Men det är bara vad jag tycker! Jag köpte förresten vampyrsminket, tycker det är tufft så det fick det bli! Kommer nog skaffa nytt hår också, det passar inte så jättebra med det sminket och sedan blont hår.

Förresten, nu när vi ändå är inne på ämnet 'Halloween'. Det är nog min favorithögtid, måste jag säga (åtminstone delad första plats med julafton). Halloween är så galet mysig högtid, redan i början av höstlovet varje år Halloween pyntar vi vårat hem. I köket hänger pumplampor (mini lampor som hänger i ett slags rep, vet ej vad det kallas), vi har dessutom små ljusbehållare eller vad det heter som är pumpor och höstliga gardiner. I år hittade vi dessutom spindelväv och spindlar inne på panduro så det var ju ett måste! I vardagsrummet står alltid en står glasskål full med godis 31 oktober när alla barn kommer till oss. Det är oftast jag som ger godis, det är så sjukt kul. Igår gröpte vi dessutom ur en pumpa som ser väldigt elak ut, den står utanför ytterdörren med ett ljus i sig. Såå mysigt!! Nej, halloween är nog en högtid min familj uppskattar, det är lite som julafton. Vi pyntar vårat hem. Gör ni också det? 
 
Förresten, imorgon kan det bli så att bloggen står stilla lite. Jag ska nämligen halloween vaka (som luciavaka fast det heter halloweenvaka!!) med min kompis hela kvällen imorgon, då inte jag kan på fredag när det är halloween egentligen. Ska till min morfar i Skövde då och vara borta i stort sett hela dagen.Men det ska bli jätte mysigt! Vad ska ni göra på halloween? 

Long time no see

Publicerad 2014-10-29 14:16:14 i Bloggrelaterat,

Det var väl ett tag sen, kan man lugnt säga. Jag har tänkt börja blogga igen, efter att jag slutat spela en period. Först igår loggade jag in på 17 veckor, vilket är ca 4 månader. Eller jo, jag har ju förstås loggat in och kollat till saker o ting men inte så mycket mer än så. Idag kollade jag tillbaka i arkivet de första inläggen jag gjorde. Jag började nästan gråta så vemodigt det var, to much memories. Mitt skrivande var kaos på den tiden, vilket har förbättrats och utvecklats så mycket mer.
 
Jag minns att jag hade en fundering för ca 1 år sedan, star stable har verkligen hjälpt mig och mitt skrivande. Jag har utvecklats så himla mycket sen jag började spela starstable, och jag fattar inte. 
 
Jag saknar star stable 2013. Jag saknar hur det var på den tiden. Alla vänner. 
 
Vänner som betydit mycket för mig under min starstable tid från 17 januari 2013:

 • Hedda Skywood
 • Hedda Westfall
 • Courtney Misthaven
 • Anna Waterdawn
 • Jennifer Winterstar
 • Miranda Moonbell
 • Lova Starstar
 • Jaquelin Goldbell
 • Saga Mistdawn
 • Luna Northstone
 • Maja Starside
 • Kate Mistwood
 • Emmy Watergirl 
Men även så många andra vänner. Jag saknar er så galet. Att starstable kan väcka så många känslor. Men den person som jag nog saknar allra mest, är dig Hedda Westfall. I remember every moment together. När vi skapade våra konton Bella och Daphne, alla våra fantastiska stunder då vi skypat. Loven då vi har umgåtts från gryning till sent in på kvällen. När en bugg inträffade och nästan alla kläder och utrustning kostade mellan 1-9 jorvik shillings och jag skrev till dig på skype och du trodde jag skoja med dig. Det finns så mycket mer, men texten skulle bli för lång. Jag saknar dig så otroligt mycket Hed. Varför slutade du spela starstable. I miss u so so much. Om du en vacker dag loggar in på starstable, kommer jag stå där med öppna armar och jag kommer krama dig så hårt att du inte kan andas. Om du ser det här inlägget, hoppas jag att en vacker dag loggar du in och jag får träffa dig en gång för alla. I love you ♥
 
En annan vän som jag saknar är Anna Waterdawn du är för go. Jag kan inte sluta hålla tummarna för att du ska återgå till bloggandet och börja spela som vanligt igen. Jag saknar våra fina stunder, våra skypesamtal och våra skratt ihop. Det går inte att beskriva dig med ord, för du är för fin för alla ord som går att uttrycka sig med. I will always love you, today, tomorrow, forever. 
 
Och Jen du och jag har unfinished business!! Du ignonerade mig och jag har än idag inte kunnat förklara mig inför dig. Jag är så ledsen, jag saknar dig så mycket. ♥
 
Saga Mistdawn jag hoppas att du har det gött på gymnasiet. Jag saknar dig jätte mycket, Saga. I december firar vi 1 år och jag kan inte minnas att vi bråkat någon gång. Du är en person som är omöjlig att starta bråk med och jag älskar dig så mycket att det gör ont i hjärtat. Lovee yoou ♥
 

Well, det var inte vad detta inlägget skulle handla om, opps. Men jag kände mig tvungen. Nästan alla mina vänner är bom bang borta. 
 
Hur som helst, jag känner att detta inlägget är riktigt rörigt och hoppas att ni förstod minsta skvatt åtminstone, för det gör inte jag. Men jag har bestämt mig för att återuppta bloggen och spelandet, en ny design är på ingång.
 
Sen vill jag också säga att jag aldrig kommer sluta kämpa för att ta tillbaka mina vänner till starstable, eller åtminstone få dem att logga in för att säga hejdå one last time. Det kommer krävas blod, svett och tårar. Men en sann vän ger aldrig upp hoppet! Det gör inte jag heller. ♥
 
 

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Senaste inläggen:

Kategorier:

Arkiv: