? starstableryttarnas.blogg.se - Den här bloggen kommer att handla om mitt liv i sso :)
slide show

paus

Publicerad 2014-02-21 12:06:12 i Alexandra / Irl,

Hej! :) Jag är hos morfar just nu, ska strax äta och sedan är jag väl hemma 5, senast enligt mamma. Bloggar från datorn, då jag hade 3G på mobilen, kopplade in mobilen i datorn och wóla, internet! Men det jag verkligen ville säga var att jag kommer ha svårt att hinna med bloggandet just nu då jag spelar andra spel. Men ja, det kanske trillar in något inlägg då och då! Men jag planerar på att starta en ny blogg med min kusin Rosalie Northside, hon är 19 år och typ världens bästa person. Hon förstår allt, från att Daizy dog. Hon hsr stöttat mig och låtit mig gråta ut, hon är guldvärd! Men ja. Ville bara säga det. 
 
Ni får en trök bild på min ipad, ops. Katten i bakgrunden är min katt Doris aka. världens bästa katt.
(bilden togs från mobilen)
 

Om mig

Publicerad 2014-02-20 17:35:17 i Alexandra / Irl,

Negativa saker:
 • Jag blir lätt irriterad, och jag är väldigt duktig på att imitera folk.
 • Jag lyssnar typ aldrig på min farmor när hon pratar med mig, utan jag hoppas på att jag nickar instämmande vid rätt ställe, haha. c':
 • Jag är åksjuk :c
 • Jag skyddar mina vänner, och därav lägger jag typ alltid mig i bråk som inte angår mig.
 • Jag spenderar för mycket pengar & tid åt datorn.
 • Jag vill alltid vara bäst på allting, och jag har urdåligt självförtroende. :C
 • Jag är väldigt tystlåten, och om en främling pratar till mig kan jag svara lite tyket eller som om jag inte bryr mig.
Positiva saker:
 • När man väl lärt känna mig är jag hur snäll & go som helst, det kan jag försäkra er om.
 • Jag är duktig på att övertala folk.
 • Jag gillar nudlar,tuggumi, tacos, och andra onyttiga saker.
 • Jag gillar att resa runt.
 • Jag är väldigt flummig, och när jag menar väldigt så menar jag extremt flummig.
 • Dålig humor haha....
 • Jag retas med killarna i klassen, vilket är asbra huehue c:
 • Jag är väääldigt duktig på att dra uppmärksamheten till mig. (nu tänker jag på när jag stod i bikini framför alla i min klass när jag var 9 år HAHAHAHAH)
 • Jag är nöjd över mitt utseende, men jag tycker bättre om att ha lite smink på mig, åtminstone.
 

oh

Publicerad 2014-02-20 15:06:17 i Alexandra / Irl,

Har jävligt hög statistik just nu, speciellt de dagar jag faktiskt inte bloggat!! fy på mig. Men jag ska komma ikapp nu, i promise! Dock så kommer det bli liiite svårt, ikväll åker jag till min morfar som bor i Skövde, och kommer hem imorgon kväll, så jag är ledig från skolan. Så jag vet inte om jag kommer ha något internet, men jag tar med både mobil,ipad & dator, så vi får väl se hur det blir med internet uppkopplingen :D men kommer annars spela mest sims & se på film där. Asså han ska in till sjukhuset på behandling snabbt och han kan ej köra bil, så mamma är tvungen att åka 11 mil för att hjälpa honom, och hon ville inte åka ensam, så hon bad mig följa med, och jag fick isåfall ledigt huehuehue :D 
 
Vi kommer även åka och handla precis innan vi åker till honom, så jag ska fråga om jag får köpa en ben&jerry wiie :3 För er som inte vet vad en ben&jerry är, så är det super go glass i en slags pappers burk!! Jag brukar ta Ben&Jerrys Core Karamel Sutra, Det är vanilj på ena halvan, och choklad på andra, med som choklad bitar i. Och i mitten finns kolasås, mmmmm ♥ tar alltid den. Men har också smakat på cookie daugh, chocolate fudge brownie och samt någon med bara kola bitar i, huehue :3 ♥ 
 

Taktik till hästön!

Publicerad 2014-02-16 13:05:45 i Thunderdream,

Jag valde att skicka Taktik till hästön. Med tanke på att jag aldrig rider honom mer än när det är champ. Dessutom har jag ju redan en svart liten kille i stallet. :) Men jag tror att han kommer hämtas upp så småning om..
 

Melodifestivalen

Publicerad 2014-02-15 21:48:42 i Alexandra / Irl,

HAHAHAHHAHA BJÖRN GUSTAFSSON, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. FAN ASSÅ <3333333333333333333333333333333333333 TAFFSA LITE PÅ NOUR.
 
Nejmen jag tycker att One Trigger, State Of Drama och Ace Wilder var bäst. :D 
 
Vilka tyckte ni bäst om?

Färgat håret.

Publicerad 2014-02-15 15:13:25 i Alexandra / Irl,

Eftersom att flera av er säkert vet att jag avskydde det lila, har jag nu klippt till håret och färgat det brunt. Det är en mer naturlig hårfärg och matchar till det mesta. Då det lila typ inte matchade till någon annan outfit än tävlings outfiten.
 

Moorland Championatet 18.00

Publicerad 2014-02-14 18:06:44 i Championat,

Denna tid så körde jag champ med Sidon, hans första champ och han tog hem ett guld åt mig! :D Kan inte vara mer än stolt över honom. Kunde dock inte ta en bild på resultatlistan, då jag lämnade gruppen.
 

Dagens Outfit - Lila, grå & svart!

Publicerad 2014-02-14 12:58:55 i Outfits,

Hjälm: Västkobbens Fiskeby (?)
Jacka: Värdshuset vid bron
Handskar: Marley's Bondgård
Byxor: Västkobbens Fiskeby
Stövlar: Lifetime-present
 
Träns: Jarlaheim
Sadel: Jarlaheim
Vojlock: Västkobbens Fiskeby
Benlindor: Västkobbens Fiskeby
Svansrosett: Fort Pinta

Ny tävlingsoutfit!

Publicerad 2014-02-14 12:08:29 i Outfits,

Om ni känner mig rätt, så vet ni ju att jag brukar byta tävlings outfit titt som tätt. Och nu kände jag att det var dags igen! x) Jag blev rätt nöjd, faktiskt. Vi får väl se hur länge det håller i sig. ;)
 

Sidon level 15!

Publicerad 2014-02-14 12:01:10 i Southspot,

Äntligen så är Sidon level 15 :D Och idag ska jag testa honom på ett championat! Vilket får vi se. Beror på vilket jag hinner. Men ska bli kul o se hur det går! :D Och nästa häst på tur är Fenix, som ska levlas. Än sålänge är han level 5..huehuehue.
 

Uppdateringen är låååång...

Publicerad 2014-02-12 15:13:19 i Alexandra / Irl, Onsdagsuppdateringar,

Tja, uppdateringen har varit i flera timmar nu.... jag håller typ på att dö av tråk. Jag har ju sportlov denna vecka, så jag har suttit och spelat lite andra spel. Men nu har jag tröttnat på dem och jag kan inte vänta mer!! Det ska bli otroligt spännande, jag hoppas att allting är billigt, eller att allting kommer vara kvar ett bra tag framöver. (Eller föralltid xD). 
 
Dessutom, JAG HAR EN ÖVERRASKNING TILL ER :D Eller ja, inte på bloggen dock, men på starstable!! Jag har fått ett meddelande, och jag kan, så.. det är bara att vänta, inom max 2 dagar (får vi hoppas på) så är uppdraget slutfört, och överraskningen är kommen :D Jag kan inte vänta! Det kommer bli så kul att överraska allihop. Ni kan ju gissa vad det är... :D

Glad alla hjärtans dag alla vänner!

Publicerad 2014-02-12 11:54:46 i Onsdagsuppdateringar,

Hej allihopa!
Kärlekens högtid, Alla hjärtans dag, är snart här och det firar alla Jorvikbor mer än gärna. De har dekorerat, skrivit kärleksbrev och byggt speciella Alla hjärtans dag-butiker på ön i denna veckas uppdatering!

Nya uppdrag:
- När Alla hjärtans dag närmar sig så blir människor extra kärleksfulla. Prata med Postmannen Derek i Silvergladebyn och se om du kan hjälpa till att dela ut de kärlek- och vänskaps brev som invånarna på Jorvik har skrivit till varandra. Du kommer säkerligen få en fin belöning från honom när du är klar!
 Klä upp dig själv och din häst till Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag-butiker:
- Alla hjärtans dag-butiker har poppat upp lite överallt på Jorvik fyllda med fina Alla hjärtans dag-inspirerade kläder och utrustning. Fira vänskap och kärlek och klä dig och din häst i varsin hjärtlig outfit!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Awesome!! Jag trodde faktiskt att det skulle bli i någon form av uppdrag. Och kläderna är så SNYGGA *_* Hoppas bara att dem inte kostar sc, jag är pank just nu... hehe.

Hejdå TS! ♥

Publicerad 2014-02-11 15:26:14 i The Swans,

Idag när jag loggade in, tog jag det svåra beslutet att lämna The Swans. Jag känner mig inte så aktiv, och orkar faktiskt inte gå på alla event. Vi får se, en dag kanske vi återförenas. Men det var en klubb där man kände sig som hemma allra bäst! 
 
~ ♥

Dålig uppdatering..

Publicerad 2014-02-09 16:00:36 i Andra spel, Bloggrelaterat,

Varit lite sisdär med bloggningen, men det finns inte så mycket att skriva om. Isåfall är det mest andra spel, skulle testa spel som jag spelade för länge sen, som howrse, wizard101, sims osv. Men ni får två bilder på wizard101 sålänge!! Jag råder er att skaffa det, dock är det på engelska så man bör vara duktig inom språket, men det är fett kul!
 

Melodifestivalen

Publicerad 2014-02-08 21:41:08 i Alexandra / Irl,

Som flera andra har gjort, så såg jag på mello med familjen. Själv tycker jag att låt nummer 3 (Glow), låt nummer 7 (Set yourself free) och låt nummer 8 (När änglarna går hem) var de bästa denna gången. Nummer 6 (Undo) var också helt ok. Tyckte dessutom att det var lite kul när Sean Banan sjöng i slutet, och dessutom att de riktiga bandet sjöng. Dem var lite äldre nu, jäntemot då x) 
 
Tyckte det var fett akward när den där lilla tjej Sigrid, tror jag hon hette, gick fram och sa en massa ord som jag inte kunde när jag var i hennes ålder haha. Det var ju såklart inövat! Men gulligt, och modigt. 
 
Sedan hade jag en fight med min bror när mello var slut, han kom ut från sin lilla håla och tog chipsskålen, och jag ryckte åt mig den och båda två hade ett fast grepp om den på varsin sida, och han ryckte så hårt att jag nästan flög över vardagsrumsbordet x) Sedan fick jag skäll av mamma, ops. Pappa skällde först på min bror, haha. 
 
Vilka gillade ni?

Presentation av Amethystmagic

Publicerad 2014-02-06 16:34:44 i Amethystmagic,

Namn: Amethystmagic 'Altea'
Kön: Sto
Ras: Appaloosa
Född: 2001
Mankhöjd: 1,47 m
Kategori: d-ponny
 
Temperament: Altea är mycket nyfiken av sig, och nosar runt väldigt mycket. Hon tycker inte om fåglar, då hon tycker att de låter för mycket. Hon har väldigt lätt för att skaffa vänner, och hon är en häst som alla kan rida. Dock så krävs ändå en liiite mer rutinerad ryttare, då inget ska hända som kan skada. Hon älskar röda & gröna äpplen, samt att bli ompysslad i stallet.
 
Historia: -

Presentation av Southspot

Publicerad 2014-02-06 16:30:00 i Southspot,

Namn: Southspot 'Sidon'
Kön: Hingst
Ras: Arabiskt Fullblod
Född: 2005
Mankhöjd: 1,45
Kategori: d-ponny
 
Temperament: Han är verkligen inte en häst som blev uppfostrad i början, och en häst som oftast inte lyssnar på sin ryttare. Det krävs en hel del arbete och tålamod för att få den här lilla filuren att lyssna på en. Han är väldigt nyfiken av sig och är väldigt smart för att vara en häst.
 
Historia: -

Presentation av Fargaze

Publicerad 2014-02-06 16:27:01 i Fargaze,

Namn: Fargaze 'Fenix'
Kön: Valack
Ras: Akhal Teke
Född: 2000
Mankhöjd: 1,51 m
Kategori: Häst
 
Temperament: Fenix är en väldigt lugn och stabil häst, och en bra nybörjar häst. Han är så snäll att han inte bryr sig om andra hästar rusar iväg. Med han i täten, blir oftast de flesta hästar lugna. Han älskar att bli ompysslad i stallet, och han är väldigt tiggig.
 
Historia: -

Presentation av Northblaze

Publicerad 2014-02-06 16:23:55 i Northblaze,

Namn: Northblaze 'Ludde'
Kön: Hingst
Ras: Gotlandsruss
Född: 2008
Mankhöjd: 1,17 m
Kategori: b-ponny
 
Temperament: Ludde är en envis ponny, men riktigt ögongodis. Barn tjuter av lycka när de ser honom, den lite knubbiga ponnyn. Han tjurar oftast i ridningen, och han kräver att en oerfaren ryttare ska sätta sig på hans rygg. Vilken lurifax! Det kräv faktiskt en ordentligt bestämd ryttare som har tålamod och inte ger upp i första taget. Han älskar allt som går att tugga på, och han gillar att bli kliad mest överallt!
 
Historia: -

Presentation av Rosebelle

Publicerad 2014-02-06 16:20:03 i Rosebelle,

Namn: Rosebelle 'Lilly'
Kön: Sto
Ras: Painthäst
Född: 1997
Mankhöjd: 1,51 m 
Kategori: Häst
 
Temperament: Lilly är en duktig liten häst som gör vad sin ryttare ber henne att göra. Hon lyssnar effektivt på hjälperna, och hon gillar inte när någon annan häst kommer för nära hennes revir. Hon gillar att bli ompysslad, men hon ska alltid ha en liten morotsbit efteråt. Då är hon nöjd.
 
Historia: -

Presentation av Icepetal

Publicerad 2014-02-06 16:16:29 i Icepetal,

Namn: Icepetal 'Zingo'
Kön: Sto
Ras: Akhal Teke
Född: 2001
Mankhöjd: 1, 58 m
Kategori: Häst
 
Temperament: Zingo älskar att bli kliad och ryktad. Då njuter hon och gör grimaser. Men hon gillar att dra åt sig tyglarna och att låtsas vara rädd för sin egen skugga. Hon är en ganska svårriden dam, och det gäller att ha en erfaren till hands, om något skulle hända.
 
Historia: -

Presentation av Stormchaser

Publicerad 2014-02-06 16:12:04 i Stormchaser,

Namn: Stormchaser 'Spiro'
Kön: Hingst
Ras: Painthäst
Född: 2006
Mankhöjd: 1,60 m
Kategori: Häst
 
Temperament: För att vara hingst är Spiro väldigt lugn i rörelserna. Men ser han en flicka, tar han ju absolut chansen och visar upp sig. Men han kan ju ändå inte undgå att busa runt med de andra hästarna i hagen!
 
Historia: Spiro föddes i en skog i Frankrike, hans mamma dog tidigt och han fick skaffa fram mat själv. Han träffade på andra djur, och levde sitt liv med dem i ca 3 år, tills några hittade honom. De tog med honom hem, och pysslade om honom som ett litet gosedjur. Men de kunde inte behålla honom, han skickades till Sverige där han fick bo i flera hem, intill jag köpte honom och han fick stanna hos mig.

Presentation av Firewhisper

Publicerad 2014-02-06 16:06:26 i Firewhisper,

Namn: Firehisper 'Flamman'
Kön: Sto
Ras: Morganhäst
Född: 2007
Mankhöjd: 1,54 m
Kategori: Häst
 
Temperament: Flamman har ett väldigt lugnt temperament och hetsar inte upp sig i onödan. Flamman älskar att rulla sig i lera, och att bli borstad! Speciellt under manen, och på ställen där hon själv inte kommer åt.
 
Historia: Flamman föddes en sen höst kväll, tillsammans med en tvilling syster som föddes med en cp skada. Mamman dog ganska tidigt efter att båda fölen fötts, och de två fölen hade svårt att klara sig. Men ägaren till dem tog hand om dem, och de levde ett ganska bra liv. Tyvärr så sprang Flammans syster in med huvudet in en sten och dog vid 1 års ålder. Flamman hade en tuff tid som ensam, men snart så fick hon sällskap av två hästar i hennes egna ålder (vid 3 år, som Flamman) och dem reds in av ägarna. Ägaren red in de två nya hästarna, och Flamman reds in av ägarens dotter och dem kom bra överrens! En dag när Flamman var 5 år, så red hennes lilla ryttare ut på henne i skogen. Hon grät och red i vild fart. Plötsligt kom en stor stock som varken Flamman eller ryttaren såg, och Flamman gick omkull och ryttaren flög in i en sten och dog. Flamman klarade sig som tur var, men ägaren klarade inte av att se hästar igen, så hon sålde oss allihop. Och det var så som jag fick min lilla Flamma. 

Presentation av Thunderdream

Publicerad 2014-02-06 15:52:00 i Thunderdream,

Namn: Thunderdream 'Taktik'
Kön: Valack
Ras: Oldenburgare
Född: 2008
Mankhöjd: 1,71 m
Kategori: Häst
 
Temperament: Taktik är en mycket busig kille som älskar att bli hårt kliad & borstad. Han skulle aldrig göra något för att vara dum, men ibland hittar han på bus. Men det är ju bara på skoj, såklart!
 
Historia: Taktik är född i Tyskland, men ingen hade råd att köpa honom, eller ens ta hand om honom. Så ägaren skickade honom till Sverige för slakt. Men i sista sekund hindrade jag dem, och köpte honom för ett rimligt pris. 

Presentation av Wintershadow

Publicerad 2014-02-06 15:43:20 i Wintershadow,

Namn: Wintershadow 'Wrella'
Kön: Sto
Ras: Danskt Varmblod
Född: 1994
Mankhöjd: 1,46 m
Kategori: d-ponny
 
Temperament: Wrella är mycket försiktig av sig, och grisar aldrig. Hon är försiktig så att hon inte trampar fel, hon vill vara ren, helt enkelt. Hon är mycket bestämd dam, men hon har ett hjärta av guld. Hon blir oftast nervös när hon ser hinder, då hon verkligen avskyr att hoppa då hon blev skadad för livet hos sin förra ägare, där hon var tvungen att hoppa 1,40 m minst, ville hon inte, så piskade dem henne tills hon hoppade. Men när vi kom till mig har vi tränat bort det, men hon vill egentligen inte hoppa, hon har aldrig någon bjudning. Men hon älskar dressyr! Hon gillar heller inte att bli för hårt borstad, det ska vara en mjuk borste som man tar lite lösare tag med. Annars grinar hon illa.
 
Historia: Wrella föddes på en fin gård där de avlade riktigt fina hopphästar, minst d-ponnyer hade de där. De sålde och avlade hästar, men samtidigt sparade dem på hästar de ville träna upp. Wrella var en riktigt duktig hoppare och kunde hoppa redan 1,10 m när hon var 3 år! Det var det bästa hon visste - att hoppa. Ägarna sålde henne dyrt till en liten gårt långt in i skogen. Wrella var 6 år, och de visste mycket väl att hon kunde hoppa riktigt högt. De ville bli rika på henne, men tyvärr så lyckades dem inte. De tränade dygnet runt och en dag vägrade Wrella plötsligt att hoppa. Hindret var 1,40 m högt och hon kunde hoppa det, de visste männen. Det ända som fick henne att hon var om man piskade henne och skrke åt henne. Dessutom när de hade vanvårdat henne, låta henne gå smutsig i en lerig hage, ingen mat. Hon var mager och hon hatade att bli borstad för hårt. Jag såg på en annons i tidningen om henne, och det var en bild på henne som unghäst då hon bodde på andra gården. Jag blev genast förtjust i henne och åkte till stället. Det visade sig att hon var en mager liten häst i ett hörn, men sår från taggtråden runt henne. Hon hade tydligen försökt hoppa över elstängslet och lyckats, men männen var kvicka och fångade in henne igen och lät henne gå inom taggtråd. Jag började gråta och köpte henne snabbt, priset var dyrt, men jag köpte henne för hennes egen skull. Och här hos mig har vi tränat bort det mesta, men minnen slukar henne ibland, och får upplevelser från det hemska stället.

Presentation av Starstone

Publicerad 2014-02-06 15:27:55 i Starstone,

Namn: Starstone 'Star'
Kön: Valack
Ras: Connemara/Jorviskt Varmblod
Född: 1999
Mankhöjd: 1,30 m
Kategori: c-ponny
 
Temperament: Star är väldigt lugn och bra nybörjarhäst. Han är riktigt kelsjuk, och man kan kela med honom hur länge som helst. Han gillar att bli borstad, då somnar han nästan. I ridningen går han perfekt, han stapplar dock lite på vänstra bakbenet, då han har en svår skada sen födseln. Men det är inget dödligt och han kan leva livet helt normalt.
 
Historia: Starstone föddes en fuktig morgondag den 17 maj, 1999. Han föddes 05.17, samma dag då jag föddes. Min far tyckte det var helt otroligt, att han lät ge denna ståtliga hingst till mig redan som bebis. När han var 1 år, dog hans mamma som han levt det korta liv med, och han var väldigt ledsen, konstigt. Jag hade också förlorat min mamma, när jag var 11 månader. Hon dag av cancersjukdom. Åren gick, pappa födde upp & sålde hästar på gården. Jag var 3 år när jag fick gå in till Star. Han var lugn redan då. Han tog hand om mig och hjälpte mig. Jag var 5 år när jag fick sitta upp på honom. Fast min korta ben, så galopperade vi på de evigt gröna ängarna, i hög fart. Jag hade en oerhört bra balans och kontakt med Star's mun. Han var bara 5 år och inte inriden, men han betedde sig som den mest inridna häst i världen. Jag var 8 år, då min pappa dog av hjärtattack. Han hade varit sjuk ett par dagar, men jag förstod inte så mycket. Star flyttade med mig till min faster Elizabeth, där jag och Star fick lära oss mycket mer - och framförallt - vi fick vara med om uppdrag.

Från ipaden

Publicerad 2014-02-06 07:38:14 i

Igår så läste jag ut Revolt (tredje delen av The hungergames). Egentligen har jag ingen åsikt alls om boken, förutom att den var jättebra. Tyckte dock inte om att så många dog, det var för sorgligt. Boggs, Finnick, Prim osv. Och det var Gales bomber som dödade Prim!! Och sedan var det hemskt att Peeta hade blivit omprogrammerad i huvudstaden så att han hatade Katniss. Men det slutade med att Gale (Katniss bästa vän) flyttade till distrikt 2 där han fick ett jobb. Och Katniss mor flyttade till distrikt 4 för att det väckte för många minnen för henne i distrikt 12, då både Katniss far och syster hade dött. Och Peeta började sakta, men säkert tycka om Katniss igen och dem fick barn! :-D

Vet inte om jag kommer att klara av att läsa om böckerna, det var för känslosamt. Men bästa bokserien, helt klart! Tråkigt att det är en trilogi, det kommer ju inga fler då. ;_;

Vilken häst ska jag köpa?

Publicerad 2014-02-05 20:46:09 i

Jag har bestämt mig för att köpa en ny häst. Men vilken? Har beslutsångest, RÖSTA!!!
 
Vilken häst ska jag köpa?
  
pollcode.com free polls 

Tomt på hästar!

Publicerad 2014-02-05 20:13:58 i

Dessa hästar har jag kvar:
Fargaze (akhal teek,bork)
Southspot (arabiskt fullblod, svart)
Icepetal (akhal teek, cremello)
Thunderdream (oldenburgare, svart)
Northblaze (ponny, brun)
 
Varför har jag kvar dem?
Fargaze: Jag älskar verkligen hans personlighet och hans unika färg. Dessutom är han bara level 5 och står på näst tu att bli levlad.
Southspot: Jag tycker om att rida honom och älskar att jag valde just honom. Han passar perfekt i mitt stall och han är bara level 13!
Icepetal: Oh, Icepetal skulle jag aldrig kunna göra mig av med. Hon är så vacker och enastående, och hennes ögon.. *-* Dessutom är hon level 15.
Thunderdream: Han var den tredje hästen jag köpte, och jag älskar honom. Han känns så unik, den gråsvarta färgen, bläsen & strumporna. Och han är level 15, ett plus i kanten.
Northblaze: Mest för att ha något att jobba med, fast nä. Han är till för ponnyklubben. Jag kan ju inte lika gärna hämta hem honom varje gång som vi ska delta i ponnyklubben, det pasar sig inte. Dessutom älskar jag att rida honom med någon speciell outfit, han känns väldigt speciell just då.
 
Dessa hästar skickade jag på semester till hästön:
Starstone (starthäst, vit med svart man)
Wintershadow (danskt varmblod, brun)
Firewhisper (morganhäst, fux)
Stormchaser (painthäst, tovero)
Rosebelle (painthäst, overo)
 
Varför skickade jag iväg dem på semester?
Starstone: Jag har haft honom i över 1 år hos mig, och han förtjänar verkligen att få vila ut ordentligt. Dessutom har jag inte tid för honom, rider honom sällan osv. Sen börjar han bli ganska gammal också....
Wintershadow: Samma här, hon är enastående att rida, men tiden räcker inte till och jag hinner sällan ta ut henne förutom om det gäller championat, vid vissa tillfällen. 
Firewhisper: Denna häst har jag planerat att sälja ganska länge, faktiskt. Men något får mig att hålla kvar henne. Som om hon är något minne.. av något jag inte vet vad. Hon passar dessutom inte i alla outfits, men hon är jätte vacker och älskar att hon var så unik för ett tag sedan.. men jag bestämde mig för att hon fick ta en semester istället att få börja arbeta på ett nytt ställe.
Stormchaser: Han är sjukt gullig! Men jag ville ha plats i mitt stall, och då fick han åka. Han används sällan.
Rosebelle: Oh, jag ångrar nästan att jag skickade iväg henne. Men gjort är gjort, och hon förtjänar iallafall ett par dagars vila. 

Onsdags Uppdatering v. 6

Publicerad 2014-02-05 14:44:56 i

Hej allihopa!
Denna veckas uppdatering innehåller den nya funktionen Hästön, nya klassiska ridbyxor och coola ankelboots!

Hästön:
- Ge de hästar du inte rider så ofta en härlig semester på Hästön! Du kan skicka iväg en eller flera hästar på en välförtjänt vila och därmed göra plats i stallet för en ny häst. Hästens semester varar så länge du vill, och du kan hämta tillbaka din häst när som helst.

För att skicka iväg din häst till Hästön så klickar du på anslagstavlan i ditt hemstall, där finns en ny knapp som heter "Mina Hästar" där du kan välja vilken häst du vill ska få åka iväg på en skön semester och vilken sorts semester den ska få åka iväg på! 

Kom ihåg att ta av all utrustning på din häst innan du skickar iväg din häst på semester!
 Hästarna vilar upp sig ordentligt på Hästön!

Nya kläder:
- Fina klassiska ridbyxor och snygga ankelboots har anlänt till butikerna vid torget i Jarlaheim.

Förändringar i chatten:
- Global-chatten är nu endast tillgänglig om man befinner sig i något av de större samhällena på Jorvik; Silvergladebyn, Fort Pinta, Jarlaheim och Västkobbens fiskeby. Om du är utanför de stora bebyggda områdena så kommer det numera vara lugnt och stilla så du kan fokusera på naturen, din häst och era äventyr tillsammans.

Säg-chatten har nu mycket längre räckvidd så alla spelare som är på samma ställe kommer kunna chatta med varandra mycket enklare nu utan att bli distraherade av vad som händer på andra sidan världen i Global-chatten.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Oh, shit!! Detta är ju helt suveränt. Hästön har kommit (dock är jag lite orolig på att detta ska användas som ett missbruk, men det återstår ju att se). Jag tycker det är helt fantastiskt! Och jag är speciellt nyfiken på om man kan se detta eller åka och hälsa på sin häst. Dock tror jag faktiskt inte det. Roligt med nya byxor! Hoppas det är rutiga, man måste ju bara ääälska rutiga. *-* Och ankelboots, jag hoppas det är dem som ser ut som äkta ridskor!! :D Tyvärr så kommer jag antagligen inte kunna köpa något, med tanke på att jag har 1057 sc och har lovat mig själv att inte gå under 1000 sc.. Och sedan är det sparningen till klubboutfiten som kommer i första taget! Och när jag läste att det är förändringar på chatten, tog mitt hjärta ett extra skutt. Detta är ju helt AMAZING!! Nu kommer det definitivt inte upphöra lika mycket bråk i chatterna. Vilket är plus i kanten!
 
Kort sammanfattning: Jag tycker att detta var en extremt stor uppdatering, och verkligen en uppdatering jag uppskattar. 10/10 p. 

The Swans - Ponnyevent!

Publicerad 2014-02-04 19:41:27 i The Swans,

Idag så hade vi ett event där bara ryttare med ponny kunde vara med! :-D Och då fick jag äntligen användning utav lilla Ludde.. Så han slapp stå och ruttna i det mörka hörnet idag! Men vi började vid steves paddock, och sedan red vi till ballongtävlingen på Ewervind fälten där vi skulle tävla i grupp, dock så var jag tvungen att äta precis då :S Men sedan så begav vi oss genom hollow woods, upp till spejarmästaren och så grillade vi däruppe. Som avslutningen tog vi ett familjefoto tillsammans, ni är de bästa. ♥
Ni är bäst. Älskar er. ♥
 

Ber om ursäkt!

Publicerad 2014-02-03 14:29:09 i

Ojj, glömde jag skriva något inlägg igår?! Då skyller jag på att jag har varit sjuk sedan i fredags.. Och jag prioiterar inte att sitta vid datorn just nu, då jag inte orkar. Men idag är jag mycket piggare och hoppas på fler inlägg. Håll ukik bara!
 
Bjuder på bilden jag redigerade till Maria Mcstar's redigeringstävling. Hitta den HÄR!
OBS! Det är copyyright i hörnet av bilden, så tänk inte ens tanken att ta den!

Hästön påväg

Publicerad 2014-02-01 14:10:22 i

Denna veckan fick vi klart för oss att Hästön kommer på Onsdag nästa vecka. Men hur kommer detta fungera? Det är en fråga som ställs ganska ofta. 
 
En fråga som ställs ofta, är: kommer detta att kosta, att skicka sina hästar hit? Jag tycker att det ska vara ett rimligt pris mellan 10-25 starcoins. Om det är gratis så kan det ju bli ett missbruk, med tanke på att då kommer man att skicka sin häst dit för att slippa mata den. Men sedan så har jag tänkt lite att, kanske kommer man att få köpa mat till sin häst när den står där? T.ex första dagen 50 js eller 2 sc. Att det kan dras från din valuta automatiskt varje dag, så man slipper att fundera på det.
 
Kommer man att kunna åka dit och se sina hästar där? Hm. Jag skulle inte ha något emot om det skulle bli så. Ön ser så vacker och fridfull ut, jag skulle väldigt gärna vilja se mina hästar gå runt här som ''mpc:er''. Skulle inte ni också tycka det vore awesome? :D Om man kunde åka hit för att träffa sin häst? :) 
 
Well, jag tror att det kommer kosta en liten summa pengar för att ha sin häst här, och jag tror att man kommer kunna se sina hästar här också. Eftersom att, varför skulle det annars finnas en bild på ön?
 
Sedan kommer vi till det svåraste. Vilka hästar ska få ta en semester här? Jag har bestämt mig för att de hästar som rids minst i mitt stall ska få ta sig en fridfull semester här, tills jag känner ett styng av saknad - om jag nu gör det. För man borde väl kunna ta tillbaka sin häst därifrån, eller? 
 
Wrella, min första häst jag köpte. Jag rider henne sällan, men jag skulle aldrig kunna sälja henne. Hon är en så fin dam och jag har aldrig kännt sådan kärlek, men det finns någon längtan efter denna häst. Hon är guds vackra häst och jag blir ledsen när jag tänker på att hon sällan rids längre. Men hon har stått mig nära i 9-10 månader, och hon är värd en semester.
Det gör ont att behöva göra sig av med henne. Men jag rider henne aldrig och hon är värd en lång, semester.
Denna fina kille älskar jag - men han rids aldrig. Han är otroligt fin, och det är så svårt att göra mig av med honom. Men han förtjänar en semester. Hur länge vet jag inte.
Denna lilla lurviga fetknopp till häst står och ruttnar bort i ett hörn. Och jag antar att han skulle njuta av det saftiga gröna gräset på hästön, och att aldrig sluta glufsa i sig av det goda.

Nejmen, hallå!

Publicerad 2014-02-01 13:54:36 i

Ny och fräsch design, fixad! Eftersom att det var ett tag sedan, bör jag nog berätta vad som hänt...
 
1. Jag har bytt server. Detta kom nog som en chock för oss alla, men that's true. Jag har bytt server. Men inom en snar framtid är jag tillbaka på Air Star! 
 
2. Jag har köpt ett svart arabiskt fullblod vid namn Southspot :D
 
3. Jag har köpt akhal teke borken i vingården vid namn Fargaze :D
 
4. JAG ÄR BEUNDRAR MED JORVIKS FISKEKLUBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
5. Jag har dragit på mig en förskräcklig feber & förkylning ;_;
 
6. Jag har läst ut Hungerspelen och Fatta Eld (första & andra delen i hungergames böckerna) på en halv månad.
 
7. Jag har börjat spara och har redan 1133 starcoins :D
 
Jag är ganska stolt! höhö.
 

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Senaste inläggen:

Kategorier:

Arkiv: