slide show
Idag är det exakt 1 år sedan Livia köpte Prinsen. Prinsen är nu väluppfostrad och Livia hade tänkt börja tävla med honom snart. Men det som är jobbigt är att om någon månad börjar Livia 9an, Livia undrar om hon kommer klara terminen, jämte mot förra året.. hennes föräldrar hade hotat henne med att sälja Prinsen om hon inte höjde sina betyg. Hon fick stressa ihjäl sig, kämpa för det hon verkligen ville. Prinsen, betyder allt för henne. Han är hennes allra bästa vän. Det var en dröm att få Prinsen, en dröm som hon aldrig trott skulle gå i uppfyllelse. Idag, den 5 juli, är det exakt 1 år sedan Prinsen och hon träffades. Prinsen kommer aldrig säljas, mumlar hon tyst för sig själv när hon vrider sig i sängen. Livia vet att hon växt massor sen för 1 år sen. Hon vill helst inte tänka på att hon är 174 cm och att hennes ben nästan hänger vid knäna om hon släpper stigbyglarna. Hon suckar djupt där hon ligger i sin säng. Imorgon är det hopptävling, hon har förberett Prinsen ikväll, flätat svansen så att den inte hinner bli smutsig innan vi hunnit tävla. 
 
Nästa morgon åker Livia, Elsa och deras föräldrar upp till stallet med en transport. Elsa ska också tävla. Dom ska tävla i d och c, båda två.
När Sam & Prinsen är inne i transporten och alla grejer de ska med sig, har de med sig, så åker dem. 
 
När dom är framme vid tävlingsplatsen, och ska lasta av hästarna, backar Prinsen hastigt ut ur transporten och skyggar för alla människor. Livia kliar honom lugnande i pannan och pratar lugnande till honom. Livia & Elsa försvinner bort för att hämta startanmälningarna. 
Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Kategorier:

Arkiv: