slide show
Tänkte ta och berätta om de klubbar jag varit med i, har dock gjort det innan men gör det en gång till för er som inte har sett!

Ocean Vampires var den första klubben jag gick med i när jag var i låg level. Eftersom jag inte direkt förstod vad det gick ut på att vara med i en klubb, så hände det inte någon "speciellt" direkt. Men ägaren utav OV var Saga Sunstar. Och en annan person jag minns att jag träffade var Alexandra Easthill.
 
Air Bubbles Company var den andra klubben jag gick med i. Jag skrev lite i stallchatten som fanns då, och sen såg jag plötsligt att en tjej vid namn Svea Riverlee frågade om några ville gå med i hennes klubb osv. Vi möttes vid sgb, där hon frågade vad jag ville ha för titel m.m. Faktum är att jag har en bild på henne och mig när vi försökte bugga oss in i ett hus vid övergivna bondgården (var level 12 tror jag). 
(Ibland när jag kollar igenom mina gamla bilder, kan det hända att jag saknar den gamla tiden. Man hade uppdrag nästan jämnt, och en anledning varför jag skapar en massa nya användare är för att jag saknar uppdragen man fick och allt..)
 
Fantastic Pandas Company var tredje klubben jag gick med i, och som dessutom ägdes utav mig. (Mobba inte namnet, vet inte varför jag valde det xD). Ja, asså man kan väl säga att jag bjöd in en massa random folk då eftersom jag trodde att det var tanken. ^^ Även då träffade jag på en tjej jag minns väl, Tindra Silverlee. Minns dock inte så mycket, förutom att vi vart en full klubb och jag hade inte klubben sålänge heller. 
 
Jorvik Aces var den fjärde klubben jag gick med i som ägdes utav Miranda Moonbell och Anna Waterdawn. En riktigt mysig klubb där jag träffade många nya vänner! Det vart ridläger, och jag var på extremt dåligt humör och klagade på allt och alla. Jag ville till törneklipporna, medans vi INTE skulle dit. Och ja, pga det upplöstes klubben en dag senare. Jag ångrar det verkligen, för det var en väldigt trevlig och mysig klubb!
 
Pink Stars vart den femte klubben jag gick med i. som ägdes utav Daphne Southwood. En klubb jag verkligen stortrivdes i! Träffade en massa människor där, bland annat Johanna Puppyheart. Ja, man kan väl säga att jag trivdes där och ja.. det var väl allt. ^^
 
Air Ponies var den sjätte klubben, och en klubb jag själv ägde. En klubb som står mig evigt varmt om hjärtat. Helt klart bästa klubben som någonsin existeratOBS! Varning, kan bli långt! xD Ja, till och börja med bestämde jag mig för att lämna Pink Stars, för att skapa en egen klubb. Air Ponies, åh.. När jag skapade klubben, frågade jag direkt i global chatt om någon ville gå med. Då fick jag ett direkt svar från Hedda Skywood. Åh... Ed ♥ Det var goda tider det! Jag träffade sedan en massa, massa nya fina vänner som står mig varmt om hjärtat än idag. Courtney Misthaven,Hedda Westfall,Nora Sky
 
heart, Emelie Winterlu/and, Evelina Mcbell,Linn Nightstorm och många, många fler. Jag är så glad att jag fick den tid med er, vi hade kö .. åh det var en underbart härlig tid. I still love you ♥
♥ saknar er ;_______________________; men det kommer aldrig,aldrig,aldrig bli som förut. :( ♥
 
Frost Rainbows vart den sjunde klubben jag gick med i. Stormtrivdes verkligen, det var en riktigt mysig klubb! Klubben ägdes utav Amanda Lightfield. Häribland, alla de människor som fanns. Träffade jag återigen - Anna Waterdawn. Finaste,omtänksamaste,gulligaste,snällaste, världsbästa människa ni kan tänka er! Vi blev väldigt bra vänner, men tyvärr.. hände det något oförutsägbart - vi blev ovänner och bråkade så det osade. Det var för flera, flera månader sedan det hände. Men än idag, kan jag inte förstå hur jag kan sakna en människa så mycket som jag gör. Jag borde ha gått vidare för längesen, precis som hon. Men jag kan inte. Jag kan inte släppa alla minnen, alla samtal och hennes vackra röst.. *-* Saknar allt, jag minns knappt vad vi bråkade om. Den enda jag bryr mig om är hon. :( ♥
 
Moon Warriors var den åttonde klubben jag gick med i. Här stannade jag ett tag, dock så kan jag inte säga bu eller bä om jag trivdes eller ej. Ägarna var då Lucy Westlake och Alicia Starnight. Finns inte så mycket mer att säga, än att flertal av mina vänner gick med i klubben.:)
 
Comet Hearts var den nionde klubben jag gick med i. Inga större event eller så, bara en trevlig mysklubb helt enkelt! Ägaren var Miranda Moonbell och här träffade jag många nya människor! Bland annat Nikki Westlake, Maja Starside, Emilia Nightbridge och Sasha Rainnight!
 
Pink Warriors var tionde klubben jag gick med i, och som även jag var ägare till. Det var en jätte trevlig klubb där sällan någon bråkade! Det var jätte trevligt, helt enkelt. Här träffade jag bland annat Jennifer Winterstar, Lovisa Starheart, Ella Applegarden, Klara Moonfield, Emmy Watergirl m.m
(Har fler bilder, men orkar dock inte visa alla c;)
 
Pixel Rainbows var den elfte klubben jag gick med i, som ägdes utav Hedda Skywood och Emmy Watergirl. Ja, det var en mysig klubb! haha. :D
 
Cyborg Stars är den tolfte klubben, och här har jag stannat nu. Haha! Dock har jag lämnat 2 gånger, men ah. ^^ Klubben ägs utav Evelina Westson och Katelyn Eveningstar. Jag trivs här, osv. Alla är snälla! 

Ja, det blev ett RIKTIGT långt inlägg! haha xP Men det blir mer för er att läsa! :)
 
 
 

Postat av: Lova was here

Publicerad 2013-11-20 16:08:29

..

Svar: Wut? :P
Alexandra ~


Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Kategorier:

Arkiv: