? starstableryttarnas.blogg.se - Den här bloggen kommer att handla om mitt liv i sso :)
slide show

My wardrobe ♥

Publicerad 2013-10-31 18:45:17 i

Orkar inte ta kort på allt jag köpte, det är över 50 grejer så haha. ^^ Men ja, ni får bilder inuti min garderob, istället. c8
 
 
 

igen :c

Publicerad 2013-10-26 21:23:55 i

Detta är viktigt, så ni vet! Jag, Hedda Westfall & Maja Starside har nu skapat en blogg tillsammans - aprikossystrarna.blogg.se. Hoppas ni fortsätter följa mig där, ha det!
 
Vem vet, en vacker dag återförenas vi..
 

Uteritt med Thunder

Publicerad 2013-10-26 19:08:59 i

Eftersom det var mycket länge sedan jag red på Thunder, bestämde jag mig nu för att rida ut med honom så han får sig en liten extra titt på ''gamla hem'' så att säga. I hagen har han även funnit sig en ny vän, ett gammalt arabsto på 20 år.
Jag började med att korta ner honom i kort samlad galopp för att se om han var på bushumör eller inte. Det visade sig att han lydde och gjorde vad jag bad honom att göra. 
Sen sakta jag av till skritt, så både han och jag kunde njuta av den härliga utsikten.
Sen kom vi fram i trav, det blev lite allt för tråkigt att bara skritta tyckte Thunder! Så jag lät honom gå över till andra gångarten.
Och till sist lät jag honom länga på stegen och han kom fram i en lätt, gungande galopp. Det var bara att ställa sig i stigbyglarna, ta ett grepp i hans korta man och gunga med i hans steg.
Och till sist släppte jag honom löst i hagen, och han sprang direkt fram till arabstoet Freja.
 

Nya benlindor!

Publicerad 2013-10-26 18:37:40 i

Det var länge sedan jag köpte benlindor, och tyckte det var dags. Dem var både billiga & snygga! :D
 

Är hopplös..

Publicerad 2013-10-26 13:40:22 i

Jag byter hemstall hela jw tiden. Kan inte bofasta mig någonstans liksom! Men nu har jag hemstall i Jorvikstallet och nu kommer jag inte ändra mig ._.
 

Ny tjock tröja - snön är snart kommen!

Publicerad 2013-10-25 15:17:21 i

Hej gott folk! Köpte en ny tjock tröja, tror inte det blir så mycket mer köp för mig när det gäller linnen / t-shirts m.m eftersom vinter tiden snart är kommen, är det knappast många som kommer ha linne... aja, men det kommer bli mycket inköp av varma sköna kläder, jag längtar redan tills det är dags att användas!
 

New in! :)

Publicerad 2013-10-23 20:23:21 i

Eftersom jag hade såpass många rosetter jag samlat ihop, sålde jag dem (nästan alla) och har rätt mycket kvar men köpte ändå två grejor från SB! :)
 

._.

Publicerad 2013-10-23 16:51:27 i

så onödig jag är liksom.. bytte tbx till VG :(
 

Onsdags Uppdatering v. 43

Publicerad 2013-10-23 14:54:56 i

Hej allihopa!
Idag är det en mycket stor dag för alla på Jorvik, den härliga Skördebygden öppnas för de som har slutfört alla uppdrag hos Byggmästare Donald och därmed reparerat bron! För att få tillgång till Skördebygden måste du också vara Star Rider och i level 4 eller högre.
 Välkommen till Skördebygden!
 
Inte hunnit klart?
- För att komma in i Skördebygden måste du ha slutfört arbetet med att reparera bron mellan Silverglade och Skördebygden. Du kan påskynda reparationen genom att handla byggvaror hos Billy Bulldozer som finns stationerad på G.E.D's byggplats i norra Moorland. Du måste dock utföra de fyra reparationsstegen Byggmästare Donald ger dig (dvs gör alla de normala gula uppdrag han ger dig) för att bron slutligen ska kunna passeras, även om du gör allt så klart som möjligt med Billy's varor. Ju fler uppdrag du slutför desto fler olika varor har Billy att erbjuda dig.
 Hej Billy Bulldozer!
 

Vad finns då på andra sidan?!
  • Mängder av nya uppdrag!
  • Det berömda Jorvikstallet!
  • Nya roliga tävlingar!
  • Den pampiga byn Jarlaheim!
  • Fyra nya hästar att köpa!
  • Nya affärer med saker för både dig och din häst!
  • Nya fin-fina paddockar!
  • Spännande karaktärer att lära känna!
  • Och mycket mycket mer...
Välkommen till maffiga Jarlaheim!
 Underbara solrosfält!
 
Detta är bara ett litet urplock av det som finns i den vackra Skördebygden, rid runt och utforska detta spännande område, lär känna de nya härliga karaktärerna som bor i Skördebygden, och bli en del av dess historia!
 
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHOOOOOO
 

Gårdagens dressyr!

Publicerad 2013-10-22 18:17:04 i

Jag longerar Marabou 30 min varje dag, men igår kväll tänkte jag som paus från allt levlande ta en enkel dressyrlektion med Marabou! Det var väldigt nyttigt för honom, och han tuggade på bettet och förstod allt jag bad honom att göra! Tur att han inte var allt för vild, eller han var väl lite busig i början men jag lugnade ner honom. Sen har han en tendens att dra åt sig tyglarna, men jag tillät inte honom göra det den här gången. Det är oftast i halt han gör det, så då får jag dra i inner tygeln, när jag gjort halt. Som att berätta för honom 'Nej, här bestämmer jag och du ska lyssna på mig' haha. c: Men som sagt det gick bra! :)
Vi började med att skritta och att trava.
Sen ville jag prova om han kunde lyssna på mig när jag styrde honom, och fattade kort galopp och red snett igenom ett antal gånger.
Vi red på volten i skritt m.m
Och till sist, avslutade vi med att ta en härlig galopp runt fyrkantsspåret, jag gav honom längre tygel och ställde mig stadigt i sadeln och gungade med och kunde nästan känna hur hans muskler jobbade genom sadeln. 
 

Dagens Outfit - Dressyr outfit ''Blå & Brun''

Publicerad 2013-10-21 21:52:45 i

Hjälm - Valedale
Jacka - LT-present
Handskar - Vingården
Byxor - Vingården
Stövlar - Marley's Bondgård
 
Träns  Marley's Bondgård
Sadel - Vingården
Vojlock - Stall Gyllenbladet
Svansrosett - Västkobbens Fiskeby
Benlindor - Fort Pinta
 
 

Ponnyritt!

Publicerad 2013-10-20 19:42:41 i

Vi i klubben bestämde att ta en mysig uteritt med våra ponnys! :D Och sedan stack Marabou iväg från mig ;_;
 

Systerskapet ~ cremello aka Aprikos

Publicerad 2013-10-20 10:39:05 i

Haha, hela poängen var att jag o Hed skulle tvinga Majs att köpa cremellon. :) Men det var svårt igår. :$ Hon sa att hon gjorde det om jag köpte en ponny, men jag kunde inte haahha. Men så på kvällen (okej, natten då.) Så tvinga Hed mig (säger vi) till att köpa den vita ponnyn, det är ju as roligt att rida på ponnys! Det trodde jag verkligen inte. Hur som  helst, innan idag efter VDC tror jag så sa jag till Majs att jag köpte en ponny hon ba 'OH NO' hihiih :D (ond) Så hon var tvungen att köpa cremellon, och nu är vi systerskapet cremello aka aprikos wiie ;d
 

Skymningen faller

Publicerad 2013-10-19 23:17:40 i

Med tanke på att jag alltid varit borta eller liknande när denna skylt kommer upp, så är det varje gång så coolt hahahha , vet inte varför XD
 

Ponnyköp!

Publicerad 2013-10-19 22:55:34 i

Efter ett par timmars beslutsångest, köpte jag äntligen Minichief eller ''Marabou'' som han kallas. Mer info kommer sedan. Han är stört skön!
(Bild som Hed precis skicka åt mig)
 
 

Bytt hemstall med Majs & Hed

Publicerad 2013-10-19 21:42:29 i

Haha, Frodo & Wolmo tvingade mig, Majs & Hed till att byta hemstall till VD. *snyft* Nejmen stormtrivs här, och om man inte kan ta transporter från SB kommer jag stanna kvar här ett tag framöver. c:
 

Winner's man!

Publicerad 2013-10-19 15:33:45 i

Winner's man har växt ut ordentligt nu den senaste tiden och jag har valt att inte klippa ner det än, för jag tycker det är underbart fint nu!
 

Ny tävlingsoutfit

Publicerad 2013-10-19 14:08:00 i

Tänkte ta och prova något nytt, så nu har jag bestämt mig för en blandning mellan svart,vit,brun och blå! :)
 

Zoey Bluenose!

Publicerad 2013-10-18 20:39:35 i

Zoey Bluenose är den lyckligt lottade vinnaren av mitt lotteri! Gratulerar. Skulle det hända att hon inte svarar på mitt mail innan tisdag nästa vecka, har jag lottat en reserv och om det händer är det Molly Starcamp som får användaren. Tack ni som deltog, och hoppas jag anordnar ytterligare tävlingar! Och
 
 
                        - Kommer jag få 100unika besökare kommer jag anordna en starcoins tävling -
 

Lottdragning ikväll!

Publicerad 2013-10-18 20:25:26 i

Ändrade planer, eftersom jag har fullt upp 18 november kommer lottdragningen ske nu - ikväll. Och vinnaren kommer komma upp här senare på bloggen antingen ikväll eller imorgon, och jag kommer maila vinnaren på sso, har vinnaren inte svarat inom 5 dagar, alltså inte innan tisdag, kommer jag dra ny. 
 

Elin ville att..

Publicerad 2013-10-17 17:58:35 i

...jag skulle lägga ut en bild på henne o mig på bloggen. Så! Här är den. :D
 
 
 
 

Bara en fundering...

Publicerad 2013-10-17 15:16:20 i

Minns ni i uppdraget sa Donald/Conrad något om ''Garnokvulkanen'' Verkar inte detta lite misstänksamt, eftersom att Nära Ridhuset/GÅD nånstans så finns det ju en plats på andra sidan vattnet som kommer vara ''De glömda hedarna'' hm.. Kan denna kallade ''Garnokvulkanen'' finnas där? Det verkar vara lite mystisk faktist.. Med tanke på att ''Garnok'' låter väldigt bekant.. Bara att jag inte kan sätta fingret på vad eller vem det nu är. 
 

Ny design!

Publicerad 2013-10-16 16:28:46 i

Eftersom jag väntar på att onsdags uppdateringen ska vara färdig snart, så tänkte jag på börja en ny desgn. Ha det :D

Onsdags uppdatering v. 42

Publicerad 2013-10-16 14:24:17 i

Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!
 
Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv...
 
Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen! 
 Hjälp Donald laga bron!
 
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Yay! :D Nya uppdrag, och Skördebygden! Det kan ju inte bli bättre! Jo, om man kunde komma in liiiiite tidigare, men detta får ju oss att vänta ännu längre. Så på så sett är det ju DVS bra! :D Och, om det är nu i helg som är releasedagen, så kommer jag sitta hela natten och spekulera de nya områden. :D Spännande c:
 
 

This is my day c;

Publicerad 2013-10-15 19:46:44 i

Idag har vi i Pink Warriors haft ett spontanevent, fritt fram för alla att komma och gå som dom vill. :D Det var riktigt kul! Vi letade frisyrer och ja, Majs som har problem med sitt lilla tant hår, fick tillåtelse av mig att byta till det jag skulle byta till. Men man kan inte kalla det för billigt .. direkt. Och imorgon ska jag ha friluftsdag, och är grupp ledare. Vi slutar även tidigare och får hamburgare till lunch ♥ 

Och eftersom jag inte trivdes i det bruna heller, så färgade jag det aprikos färgat och använder mig utav hårförlängare tills håret växt ut ordentligt. Men dyrt är det!
 
Bytte även tillbaka till mitt gamla smink, stod inte ut! XD
Köpte ny tröja för 4300 jorvik shillings i Västkobbens Fiskeby. :)
Här kommer även dagens Outfit!
 
Mössa - Västkobbens Fiskeby
Tröja - Västkobbens Fiskeby
Handskar - Silvergladebyn
Jeans - Västkobbens Fiskeby
Stövlar - Västkobbens Fiskeby
 
Träns - Firgrove
Sadel - Marley's
Schabrak - Fort Pinta (?)
Svansrosett - Silvergladebyn
Benlindor - Fort Pinta
 
 

Nytt hår IGEN.

Publicerad 2013-10-14 16:25:35 i

Dumma Lova sa att jag var ful i det förra håret lol. Så var tvungen o byta. :(( Så då bytte jag tydligen till ett ännu fulare!

Kände att jag inte trivdes i min ''naturella'' hårfärg, så jag färgade till brunt och bad frisören att klippa lite extra. Så här är det nya håret!
Det var inte billigt, och onödigt.
 

Pink Warriors

Publicerad 2013-10-13 17:23:31 i

Efter en långvarig och outhärdig paus, valde jag att återskapa Pink Warriors idag 13 oktober, 2013 klockan 12:49. Och vi är redan fullt aktiva! Är ni intresserade utav att gå med? Läs inlägget HÄR!
 

Zoe Deerdawn - en äkta vän ~ ♥

Publicerad 2013-10-12 17:34:50 i

♥ Detta inlägg är ämnat åt min trogna vän - Zoe Deerdawn. Hon är så lät att prata ut till, förstår hur jag känner och hon är som en tvillingsjäl till mig som tycker och tänker likadant som jag. Jag är så glad att jag träffat dig genom Lova, hade jag aldrig träffat Lova hade jag aldrig träffat dig. Du är bara bäst! Och ja, du är en utav mina bästa vänner och kan beskriva dig med tusen ord, men det finns inte plats och jag vet inte vad jag ska säga. Bara att, tack för du finns och gör livet roligare, jag älskar dig. ♥ 
 
 

Nyklippt!

Publicerad 2013-10-12 14:00:18 i

Eftersom mitt platina blonda hår, har gått bort och jag nu har min vanliga hårfärg - vanligt blont hår. Så tänkte jag, äh jag passar inte i det här och gick till frisören! Hon klippte mitt hår, så det blev jätte snyggt! Sedan ändrade jag även min vardagliga smikning, det gjorde ont i plånboken men det var det värt! En helt ny Alex!
 

dum jaqi

Publicerad 2013-10-12 12:18:07 i

JAQUELIN GOLDBELL E DUM OKOK. Hennes svanslösa och cancersjuka häst har gjort Zingo dräktig :(((( Hatar dig Jaqi okok
 
 

Utlottning av användare!

Publicerad 2013-10-12 10:55:06 i

Hej! Har bestämt mig för att nu har ett lotteri, då jag kommer lotta ut en person som vinner en användare i level 12 med massa medaljer, kläder m.m Som ni får göra exakt vad ni vill med, ni får även byta email (minns dock inte lösenordet till emailen som denne användare har lol) x3 Så det enda ni behöver göra är att kommentera och tävlingen avslutar 8 november. Lycka till!
(Bild på Rebecca Lowfield som användaren heter x))
 
 

Utvärdering av Andalusierna - och hästar jag strävar efter.

Publicerad 2013-10-11 20:38:24 i

Som ni säkert sedan vet, så kom det ju andalusier till Jorvik. Och många såg ju fram emot att dessa hästar skulle vara lite mer ''unika'' som friesern. Fast nä. Dom ser exakt ut som frieser hästarna, bara yttepytte små skillnader. Exempelvis dom har inget hovskägg, är inte lika stora (?), man kan byta man på dem och dom är i andra färger än svart. Tur att man kan ändra man på dom! För skulle absolut inte köpt än om man inte kan ändra man, och jag kommer deffinitivt göra det om jag nu köper en. Och det är frågan, vilka gillar jag och vilka gillar jag inte - eller kommer jag att ångra mig? Dessa tankar snurrar runt i mitt huvud nu. Men en sak är säker, jag kommer INTE att köpa en ny häst innan Zingo är level 15. 
 
Sen en annan sak, jag strävar efter två hästar/ponnier. Den bruna andalusiern är så ah *-* Vill jätte gärna ha den med kortare man. Den skulle bli så gjiashfjas söt. c: Och andra, vill jag ha en ponny. En skimmel eller en svart. Delvis, vill göra klart ponnytävling *hosthost*. Och sedan har jag bl.a testat att prova Maja Starside's ponny Stormgaze och tycker att det är kul att rida ponnyer som skiljer säg lite från de mer ''normala'' hästar. Ja, bortsett från att dem är segare ehhe x3 
 
Nu tänkte jag ta upp en annan grej jag funderat över. Varför kommer det sig, att ''många'' inte vill ha två vita hästar. Jo, vi har läst säkert på flera bloggar att man inte vill ha två nästan ''likadana'' hästar, och då har man tagit förgivet att ''Ja, man ska inte ha två vita hästar''. Men sen kom jag o tänka på en sak, men vem har bestämt att man inte får det? Klart man får! Nu har jag blivit mer säkrare och känner att jag faktist ska köpa skimmel ponnyn (eller den svarta) efter jag köpt andalusier (om det nu blir bestämt att jag köper en) och efter den är färdiglevlad. (Om det inte kommer en ny hästras jag blir förtjust i). För, det är ju ändå två helt olika hästar, right?
 
(Notera att jag tittar ner/bort på varje bild x))
 

Dagens Outfit - Svart och Brun!

Publicerad 2013-10-11 16:13:30 i

Hjälm - Västkobbens Fiskeby
Tröja - Vingårdens Trädgård
Handskar - Marley's bondgård
Byxor - Västkobbens Fiskeby
Stövlar - Silvergladebyn
 
Träns - Marley's Bondgård
Sadel - Firgrove
Vojlock - Stall Gyllenbladet
Svansrosett - Fort Pinta/Silvergladebyn (?)
Benlindor - Fort Pinta
 

Onsdags uppdatering v. 41

Publicerad 2013-10-09 15:15:32 i

Hejsan!
Andalusier har kommit till ön och antalet stallplatser i ditt hemstall har ökat i denna veckas uppdatering!
 
Nya hästar:
- Dessa tre vackra Andalusier har kommit till Vingården! Rid dit och kolla in dem! För att kunna köpa en Andalusier så måste du ha nått upp till level 8.
 Vackra andalusier!
 
Stall-utrymme:
- Vi har ökat antalet stallplatser och du kan nu ha totalt 10 hästar i din ägo, 9 i hemstallet samt den man rider på för tillfället!
 
Kommer snart:
- Vi jobbar också på en ny funktion som går under arbetsnamnet Hästön. Tanken är att ni i framtiden ska kunna släppa ut era hästar på bete på den fina ön Hästön. Där kommer de få en välbehövlig semester och när du vill hämta tillbaka dem kommer de vara fräschare än någonsin! Du kommer också att kunna äga så många hästar som du vill och aldrig behöva sälja en häst för att de inte får plats i ditt hemstall! Det kan vara mycket jobb att ta hand om 10 hästar och vad passar inte bättre än att låta de hästar du inte rider så ofta åka på en härlig semester?! 
 
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Tjoho! Andalusierna är så otroligt fina, och skulle inte sitta fel med den bruna! Dock tycker jag dom liknar frieser hästarna ganska mycket, men skit it! Fast.. nackdelen är ju att jag sparar mina starcoins till Skördebygden.. ;_; Men om jag köper starcoins när det e dubbla starcoins helg, köper jag troligtvis den bruna! Stallutrymme, perfekt! Många som tjatat över detta! Och hästön, herregud! Det känns som alla våra spelares önskningar går i uppfyllelse. *-* När tror ni denna funktion är redo?
 
 

Gylleneåsarnas Championat 20.00

Publicerad 2013-10-08 20:08:11 i

Etta! :D Ledsen för urdålig bloggning idag, men har varit hos min kompis rent av hela dagen och kom hem 17.50 och då var det snabbt in på starstable och till MLC. Vi har pluggat so, båda glömde engelska boken och det vi håller på att träna på, ska vi vara klara med på torsdag .. :c Och har inte övat nånting! Eftersom var sjuk i fredags när de gick igenom kapitlet. :v Och idag på engelska lektionen gjorde vi annat. Sen har det varit en helt sjuuuk skoldag! Äsh, ska försöka hinna med så många blåa jag hinner, ha det!
 

Inga spoilervarningar!

Publicerad 2013-10-07 19:24:36 i

Som alla vet kommer Södra Jorvik öppnas i slutet av oktober, och som ni säkert redan sett på fler andra bloggar, så kommer jag inte spoilervarna er. För jag kommer verkligen bomba med inlägg angående detta och med en massa vackra foton! (Tvivlar inte på att det är fult i Södra Jorvik, eller Skördebygden *hosthost*). Kort inlägg, men ville bara berätta detta! ;)
 

Gylleneåsarnas Championat 20.00

Publicerad 2013-10-06 20:19:37 i

Körde åt Jen en gång till XD Och hon skulle köra fpc åt mig.. men HON FAILA VID EN BIL AHHAHAHA JEN. Hon kom ändå 4a, jag vann åt henne i gåc igen lol x3 Körde mot bl.a Evelina Westson, Daisy Longhall och Jenny Snowhill.
 

Gylleneåsarnas Championat 18.00

Publicerad 2013-10-06 20:18:05 i

Körde GÅC åt Jen idag förut, och hon körde GÅC åt mig! :D Hon hade aldrig vunnit guld i gåc förut, så jag vann det åt henne <3 Och hon vann åt mig! :DDD
 

Jen, världens bästa fotograf!

Publicerad 2013-10-06 16:12:42 i

Bästa Jen körde champ åt mig, då jag vart tvungen att installera om sso. Och sedan radera alla bilder och sånt från papperskorgen. Som tog minne haha. :c Och hann inte med sso, men finaste Jen kunde köra åt mig och tog hem guld <3
(Kunde inte ta med bilderna, dem var för stora, snyggt jen för stora bilder jätte bra :*)
 

Citat ~

Publicerad 2013-10-04 15:50:19 i

'' Det finns ett rykte om går runt att pojkar är starkare än flickor .. Oh! snälla, kan du bära en 3 kg bebis i magen i 9 månader? Kan du städa, laga mat och prata i telefon samtidigt? Kan du bränna din panna med locktången och inte klaga? Kan du gå hela dagen i klackar? Kan du gråta hela natten och .. sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej? Kom ihåg killar, tjejer är bara hjälplösa tills nagellacket torkat :) '' 
 

Kommentera om du är stolt över att vara tjej! ;]
 

Mina konton!

Publicerad 2013-10-04 14:44:42 i

Detta är mina TRE konton. 
Alexandra Mistdawn!
Rebecca Lowfield
Miranda Westlake!
 
 

New in!

Publicerad 2013-10-04 10:59:21 i

I lördags köpte jag en t-shirt och idag fick jag max med jorvik shillings att jag hade råd med en vojlock!
Västkobbens Fiskeby - 7000 jorvik shillings
Silvergladebyn - 43 starcoins
 
 

Sjuk ;_;

Publicerad 2013-10-04 08:11:56 i

buuhää ;_; Är sjuk! Hemma från skolan, mår skit. Svider i halsen, ont i huvudet, öronen och bihålorna. ;_; Hade sett fram emot denna dagen i skolan, faktist! Det började igår kväll då det började svida jätte mycket i halsen, uuuush. Känns som om jag fått tillbaka viruset jag hade för ett par veckor sen.. :( Det enda som är posetivt är att jag får sitta vid datorn om jag vill :D Men tror inte jag orkar så mkt... Ska nog titta på film på swefilmer eller nåt. Ha det  bra!
 

Karta!

Publicerad 2013-10-03 16:43:18 i

Tror att alla har sett detta redan, men tar upp det iallafall. Så ni också får nåt att läsa om samtidigt! :D 
Tycker detta är riktigt coolt! Vad tror ni det göms i paddockön? Dressyrtävling, som i SSL? Isåfall vore det awesome, eftersom detta har jag längtat efter. Jorvikstallet, hoppas man kan ha hemstall där! Och om man kan åka transport därifrån (som man inte kan från GÅD -.-) så kommer jag troligtvis köpa hemstall där! Och efter att jag sett denna bilden:
så har jag börjat undra, vad det där hästhuvudet på skylten kommer vara .. ? Och troligtvis kommer detta vara Jarlaheim, eftersom det ser ut som jorvikstallet längst in där borta. Fast, när tror ni Södra Jorvik eller ''Skördebygden'' kommer öppna? Jag hoppas verkligen att det gör det på onsdag, eller iaf kommer ett realese datum och visar bilder som dom gjorde när GÅD skulle öppnas. Fast jag hoppas man får nåt uppdrag, som att laga bron. Annars blir det inte så jätte kul om man bara får vandra in.. ! Nej nu längtar jag som in i ***********!
 
 

Dagens Outfit - Star stable 2 års dag!

Publicerad 2013-10-02 20:20:38 i

Mössa - Västkobbens Fiskeby
Tröja - Sso två års dag
Handskar - Silvergladebyn
Byxor - Fort Pinta
Stövlar - Västkobbens Fiskeby
 
Träns - Sso två års dag
Tränsrosett (?) - Sso två års dag
Sadel - Sso två års dag
Schabrak - Sso två års dag
Svansrosett - Silvergladebyn
Benlindor - Sso två års dag
 
 

Moorland Championatet 20.00

Publicerad 2013-10-02 20:13:38 i

Har precis kommit hem från ridningen, ätit McDonald's och kört champ. MEN så märker jag att jag är AV med 50 sc??????? Blir så saijdiasjjdi galen! ;_; Märkte att jag inte var den enda som hade blivit av med sc, utan även Lova och Jen. EXAKT 50 sc. Vi har meddelat support, hoppas det löser sig förr eller senare.
 

Onsdags uppdatering v. 40

Publicerad 2013-10-02 16:28:17 i

Hejsan!
Hipp hurra, Star Stable har fyller 2 år idag! Det innebär att vi har haft Star Stable öppet i hela två år. 
 
Mycket har hänt det senaste året, vi har bland annat släppt hästfunktionen, husdjur har kommit till Jorvik, ponnyer och många av andra fina hästraser har släppts, Championat har öppnats, och berättelsen om dig och Jorvik har fortsatt. Detta tycker vi är värt att fira!
 
Födelsedagspresent:
- Rid till närmaste brevlåda och kolla in din post, där ska en fin present finnas! När du loggar in får du också 200 Star Coins! Dessa två presenter finns tillgängliga till och med till nästa onsdag den 9:e oktober så glöm inte bort att logga in innan dess!
Star Stable fyller 2 år!
 
Fyrverkerier:
- Fira ordentligt med fyrverkerier! Utanför Moorlandstallet, i Fort Pinta och utanför Silvergladebyn så finns det speciella fyrverkeri-stationer där du och dina vänner kan fyra av raketer tillsammans!
 
Födelsedagsbutiker:
- I Moorland, Fort Pinta, och Silvergladebyn finns speciella födelsedagsbutiker med fina Star Stable-prylar till väldigt låga priser. Skynda fynda, dessa butiker kommer endast vara öppna tills nästa onsdag!
 
Tack för att ni spelar och gör Star Stable till det bästa hästspelet någonsin!
 
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Min kommentar: Asså, OMGOMOMGOMGOMOMGMOMG! Har inte varit med sålänge att jag varit med om nåt sånt här förut. Detta kommer bli asgrymt, kommer självklart köpa det nya setet för det är unikt! Och här kommer rakteter skjutas i full fart! :D
 
 

Kul med Luna & Pixel Rainbows!

Publicerad 2013-10-01 20:41:53 i

Eftersom jag upplöste PW igår kväll, har jag nu gått med i Pixel Rainbows! En riktigt trevlig klubb, faktist. c: Sen har jag hängt med Luna i Västkobbens Fiskeby. hhehheh hon är min bästis irl ;3 
Fixade även en fin outfit till Puma <3 Så fin du blev Pumis!!
HAHAHHAHA SKÄGGIGA KLAUS! 
Han färgade det!
HAHAHAHA HON SKRÄMDES IHJÄL LOL
 

Bloggfri dag!

Publicerad 2013-10-01 20:12:23 i

Bloggfri dag idag! Hoppas ni har kul utan mitt bloggande. :) Fortsatt trevlig dag!
 

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Senaste inläggen:

Kategorier:

Arkiv: