? starstableryttarnas.blogg.se - Den här bloggen kommer att handla om mitt liv i sso :)
slide show

Star map!

Publicerad 2014-11-26 21:04:55 i StarStable relaterat,

ÄNTLIGEN! I found it *applåder* 
 
Nejmen, seriöst! Det tog typ hundra år innan jag hittade den sista stjärnan och det var bara tur, råkade rida lite konstigt och så whoops. There you are! 
 
Jag kunde äntligen slutföra stjärnkartan, och den sista stjärnan föll på plats. 
 Tadaa! Nejmen, jag är egentligen inte så jätte nöjd. Några i Moorland blev lite fel, men jag orkade inte fixa det (typ nån millimeter). Hur som helst, jag tyckte inte att stjärnorna i Jarlaheim syntes så bra, så här får ni närmare bilder.
 

My "dino" outfit

Publicerad 2014-11-24 20:54:19 i Outfits, StarStable relaterat,

Jag, som många andra har nog min speciella "den gömda dinosauriens dal outfit". Jag har inte haft på mig något annat, en detta när jag ridit där inne och utforskat. Jag älskar den något enormt och den är både varm och höstig (trots att det är mer vinter än höst nu, I guess). Tyvärr hittade jag inte en matchande mössa till klädesplaggen, för en  hjälm är kanske inte det varmaste. Men strunt samma! I just loove it. 
 
Sen vill jag bara säga att jag håller på att jobba på en stjärnkarta (det finns typ tusen, men jag tycker det vore kul att ha en egen att uppdatera) men dock har jag endast hittat 9 stjärnor i Dinodalen och jag har 74/75 stjärnor hittade. Jag kan bara inte hitta den sista!! Jag blir galen. Sen är det samtidigt svårt att fråga andra, eftersom det är så nytt. Ändå har jag ridit runt hela dinodalen minst 34 miljoner gånger, kollat i minsta lilla vrå - and no star. Jag blir heelt tokig. Aja, bara att leta vidare! *gäsp
Hjälm - Västkobbens Fiskeby
Jacka - Västkobbens Fiskeby
Handskar - Marley's Bondgård
Byxor - Västkobbens Fiskeby / Silvergladebyn
Stövlar - Lifetime present
 
Träns - Jorvikstallets arena
Sadel - Firgrove
Schabrak - Västkobbens Fiskeby
Svansrosett - Fort Pinta

a new area, every year

Publicerad 2014-11-22 12:22:17 i Alexandra / Irl, StarStable relaterat,

Hejsan! Jo, jag vet ju att det var ett tag sedan men jag kan nog inte återskapa det som jag och sso hade från 17 januari 2013 till 2014. Det går inte. Hur jag än försöker, så går det inte. Jag blir jätte ledsen för sso är något som betyder något för mig. Det är en så himla lustig känsla, men jag är kär i spelet. Det är som att hjärnan säger ifrån och säger att jag ska släppa taget om sso, min tid är över och det är nu alla nya människor ska ramla in i starstable och bli lika kära som jag var en gång i tiden. Jag vet att jag har skrivit det tusen miljoner gånger, men det känns som om jag måste övertala mig själv medan jag försöker övertala er. Men varför dröjer jag mig kvar i sso? Jo, det är mitt hjärta. Mitt hjärta har ett starkt band till sso och sso har betydit så mycket för mig under en så lång period och den har tagit upp 3 fjärdedelar av mitt hjärta. Det är något speciellt. Sso är som verkligheten, man blir kär i sina hästar. Jag skulle aldrig kunna sälja en enda häst, för jag är kär i pixelhästar. Jag är kär i alexandra, jag är kär i mig själv. Jag är kär i alla NPC:er i sso och dessutom all mark och all pixel natur som finns runt mig. Jag är kär i alla vänner som jag träffat här och som jag aldrig ens mött i verkligheten. Förstår ni då, varför jag inte kan släppa taget om sso? Det är som att släppa taget om sin familj och säga "hejdå, vi syns aldrig igen". Den känslan är det. Jag verkligen försöker att bli beroende av sso, tycka det är roligt att levla. Men det är en sak som fattas. Vännerna. Jag blir snart tokig om jag inte får träffa de som har slutat jag vill bara kasta mig på marken och gråta floder. 
 
tja, detta var inte vad inlägget skulle handla om. 
 
Hej. Jag är tillbaka (ett tag åtminstone) och jag vill bara säga att jag är i level 16 och den gömda dinosauriens dal har öppnat (nähe, kom du på det nu?). 
 
Jag vet att många ogillar att rida runt i den tjocka dimman som härjar i GDD, men jag älskar det. Man får den här speciella julkänslan när man hör vinden slå mot isen o de snötäckta bergen och snöflingor faller hej vilt. I just love it!
 
Sen måste jag bara berätta en sak som jag funderat på ett tag, varje år så är det ett nytt område som öppnas. Nu är det säkert någon odräglig liten unge som kommenterar "kom du på det nu? hahaah". Och svaret är JA. Det gjorde jag faktiskt.
2011 öppnades ju starstable och även många områden också, det var ett grymt årtal (inte för att jag spelade då, men för att starstable kom till!!)
2012 öppnades Gyllene åsarnas dal, ett jätte mysig område.
 2013 öppnades Skördebygden, också ett hur mysigt område som helst.
Och så sist men inte minst öppnades Den gömda Dinosauriens Dal 2014. Jag undrar vad för område som öppnas här näst? Kommentera gärna vad ni tror.

Update

Publicerad 2014-11-01 21:46:44 i Bloggrelaterat, StarStable relaterat,

Hej! Jag känner att jag sällan hinner spela sso. Visst, nästan hela höstlovet har jag spelat men igår så var jag hos morfar. Vi hälsar alltid på honom på halloween/alla helgon och passar också på att besöka mormors grav. 
Idag har jag varit väldigt upptagen. Till en början så skypade jag med Saga men sedan skulle jag äta och hon duscha, och under den tiden vi skypade orkade jag inte spela sso. Sedan under dagen har jag inte haft lust att spela sso. Det är inte så att jag har tröttnat igen eller så, för nu ikväll är jag riktigt tagg på att spela en stund. 
 
Men det jag ville säga var att imorgon hinner jag heller inte uppdatera bloggen så himla mycket, för jag ska till falkenberg. Det är nämligen så att jag blivit faster, wooh. Eller i lördags förra veckan rättare sagt, min bror och hans fru som bor i falkenberg fick en son som förmodligen får namnet Alexander. Hur awesome är inte det!? Alexandra-AlexanderWe are equals!! Så då ska vi hälsa på dem och så. Vi kommer åka hem på eftermiddagen eftersom att vi åker på förmiddagen, och det tar ca 1,30 h att åka dit / hem så vi är nog inte hemma förrän kvällen.
Sen är höstlovet slut, buhuu :( Det är inte så att jag avskyr skolan, för jag tycker faktiskt om skolan. Men hur awesome är inte det med lov!? Längtar redan till jullovet, på loven hinner man umgås mer med sina kompisar än vad man hinner på vardagar. Det är massa läxor o skit (det är det jag avskyr mest med skolan, man får läxor all the time, på loven osv. Hade 3 läxor nu på lovet >.< Jag tycker att man ska göra 'läxorna' i skollan istället för att sitta hemma på sin lediga fritid och hålla på med det. Jag menar, hur mycket tid har man inte i skolan? Kan de inte lära ut de där istället? wää.
 
Sen har jag också tänkt på en sak, Alexandra. Det är ett namn som verkligen har en innebörd enligt mig. Jag älskar att jag döpte min karaktär till det. Men det räcker inte att skriva att jag inte ångrar mitt val. Jag vill minnas min karaktär. Något som stod mig extra kärt om hjärtat. Så jag har tänkt, när jag blir vuxen och skaffar barn, får jag en dotter kommer hon få namnet Alexandra. Jag vet inte hur jag ska förklara det, men jag vill verkligen minnas. Jag vill visa hur mycket sso och karaktären har gett mig, vännerna, tilliten, bättre stavning. 
 
Sso är inte bara ett spel. Det är mycket mer än så. Ett stort community, man skaffar vänner, vänner för livet. Det är så svårt att förklara det, men jag tror många förstår hur jag tänker. Jag är så glad över att jag hittade till sso och jag ångrar inte någonting. I'm so proud of my Alex ♥

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Senaste inläggen:

Kategorier:

Arkiv: