? starstableryttarnas.blogg.se - Den här bloggen kommer att handla om mitt liv i sso :)
slide show

Wintermagic is heree

Publicerad 2014-12-23 15:39:53 i Alexandra / Irl,

Äntligen är jag populär med kallterna och kan köpa fjordingarna. Som jag skrivit i ett annat inlägg vart jag riktigt frustrerad över att man var tvungen till att vara populär, och nu när jag är populär ogillar jag det fortfarande.
 
Men, hur som helst införskaffade jag mig en fjording tidigt imorse och jag valde musblacken som fick bli ett sto och fick namnet Wintermagic, eller Wilda som hon kallas för. Jag är sjukt glad över denna vackra häst, och jag är helt galen i fjordingar. Dock blev jag ganska förvånad när jag skulle byta man och upptäckte att de andra manarna som man har tillgång till på de andra raserna kunde man även byta till på fjordingen. Tyvärr tycker jag att ska man ha en fjording ska den ha stubbman, inget annat. 
 

I need to be popular

Publicerad 2014-12-13 15:38:11 i Onsdagsuppdateringar, StarStable relaterat,

Jag tror alla vet om att i onsdags anlände de ståtliga fjordingarna till starstable. Jag blev riktigt argsint när jag upptäckte att jag var tvungen att vara populär hos kallterna för att få äga denna vackra häst. Man blev ju riktigt frustrerad! 
 
Jag hade jättelänge sett fram emot att få införskaffa mig denna hur grymt fina hästen som helst. Jag hade riktigt planerat att så fort jag loggar in ska jag ta mig så snabbt som möjligt till dinodalen och stå och välja mellan musblacken och den grå. Men när jag kom fram, upptäckte jag att de fanns inga fjordingar där! Jag trodde något var fel då sso inte alls hade berättat att man var tvungen till att vara populär med kallterna. Så höga förväntningar för ingenting - just nu har jag inget tålamod kan jag känna och om jag gör de dagliga hos kallterna varje dag är jag populär om 3 dagar. Men ändå. Jag ville ju ha den där hästen redan i onsdags. Så vannsinig man blir av sånt här.
 
Jag ville även ta upp i detta inlägg att jag är jätte irriterad på sso för att de tagit bort betalningsfunktonen att kunna ringa för att få sitt köp. 
 
HUR FAN TÄNKTE DEM DÄR? AFIIAJAIJSIAIDDJSIADJAS jag blir så ARG. Om man ska smsa får man bara 400 sc för 100 kr, man förlorar 100sc på det och dessutom är jag osäker på om det betalningssättet fungerar på alla telefoner. Man måste ha något speciellt om jag inte minns helt fel. Sen, vem fasen orkar skriva in alla kontouppgifter om man ska betala så? inte jag iallafall!! Har gjort det 4 gånger i sso, 1 gång på ett annat spel och några gånger när jag beställt saker och det är det värsta jag vet. Det tar sån tid asså, den tiden har jag inte tid med. Sen är det en speciell kod man behöver och den skriver jag aldrig ner för jag är så korkad och då måste jag gå in på swedbank och hålla på och leta och jag är skit dålig på att hitta saker. Sen vill inte min mamma göra det för hon är rädd för att nåt ska hända whatever. Men jag är jätte grinig för att de tagit bort det, nu kommer jag inte lägga lika mycket pengar på spelet som jag tidigare har gjort (möjligtvis om jag köper sc för 200 om det går bra med min mobil i den där sms saken så får jag lika mycket sc som jag skulle fått annars). Hur som helst, jag tänker ta och leta på den där dumma sidan efter koden och köpa 3000sc (skulle gärna köpt 10 000 men jag ska till london i sommar och vill gärna ha lite pengar till dess). Nix, detta är inte okej. Ska skicka ett klagomål och se om vad de kan göra åt saken. Ha det bra.

activity with Platinum Feathers

Publicerad 2014-12-13 12:56:00 i Alexandra / Irl,

Hola! Jag skulle egentligen publicerat det här inlägget förra veckan men tyvärr hände något med inlägget och jag märkte inte det förrän några dagar tillbaka. Men, jag tänkte göra det inlägget nu och det var bara ett spontan event inget riktigt bestämt event. Jag minns faktiskt inte om det var i tisdags 12/2 eller fredagen veckan innan. Haha, stor skillnad men yes. Någon dag var det iallafall!
 
Sen vill jag även berätta att uppdateringen har varit lite dålig nu för tiden då jag haft fullt upp med skolan. I början av terminen var allting chill, men nu i slutet av november och hela december har allting varit jätte tufft. Har prov nästan varje dag (känns det som) och allt har varit galet. Men nu har jag bara ett prov kvar innan jullovet, jag slutar den 19. När slutar ni? Så bara så ni vet kan uppdateringen vara lite låg framöver tills jag fått in det som en rutin igen att blogga nästan varje dag. Men snart är jag igång igen, I promise u.
 
Först lekte vi en lek som hette nånting (så bra är jag på att komma ihåg saker). Men det är liknande slenderman fast ändå inte. Det är en person som är en demon och en är healer. En person ska utses till demon och en till healer. Demonen får inte veta vem som är healer och demonen ska springa runt och jaga alla för att bjuda in till grupp och då är man ''tagen''. Healer's uppgift är att hjälpa alla som blivit tagna av demonen och det är viktigt att demonen inte får tag på healern för då är leken slut. 
Det var jätte roligt, tyvärr fick jag inte så många bilder.
 
Sedan körde vi en till lek vid Moorlands Championatet som gick ut på att alla skulle springa runt i cirkel sen fanns det fyra hörn och när personen som har en tärning säger "stopp" ska alla gå till det hörn som man är närmast till. Personen som har tärningen ska slå tärningen och om det blir t.ex 3 ska alla som är i hörn 3 åka ut eller vad man säger. I detta fall hade jag tärningen, till en början var jag också med men det blev lite tråkigt.
Det var iallafall jättekul, för Liv och Zoe hade otur hela tiden. Om de sa 'slå inte 3' slog jag 3 och det var skit kul haha. Skulle helt klart göra om detta, dock var det lite tråkigt då en omgång gick så fort.
 
Till sist, körde vi zombiekull i fort pinta och då var en massa andra spelare utanför klubben med också. Det blev lite rörigt för min smak, så jag loggade ut efter en omgång. Men det var som vanlig kull, bara att om kullaren tog en person blev den personen också zombie och så vidare.
(för att se skillnaden hade kullarna filt och sadel medan de andra red barbacka).

depressed, hopeless

Publicerad 2014-12-02 18:18:11 i StarStable relaterat,

I miss the so much ~ ♥
 
Jag känner att jag bara skriver om saker jag är deprimerad över. Idag har jag tänkt på Pink Warriors i stort sett hela dagen. Det tar hår på mig att inse att det var 1 år sedan och nästan alla medlemmar har slutat. Det tar hårt på mig att klubben är upptagen. VET NI VEM SOM ÄGER KLUBBEN NU, BREVA MIG!!! 
 
Jag kikade in på den gamla bloggen, jätte många har frågat om de kan få den men aldrigaldrig, neverever jag tänker aldrig lämna bort bloggen. Det kan ni fetglömma. Jag har aldrig haft en klubb sålänge som jag hade PW. Den bästa klubben i historien. Det var så fint, att mina gamla bästa vänner skrev så mycket vacker om PW. Pink Warriors var världens bästa klubb enligt jätte många, men är förmodligen sen länge bort glömd i historien, men finns ändå kvar som ett litet minne.
 
Förra veckan skapade jag en klubb som hette Average Panthers, i hopp om att få återuppleva det här. Men efter två dagar upplöste jag klubben pågrund av hat. Igår kände jag det där suget igen och skapade ännu en klubb, som fick namnet Laughing Chariots. Men samma kväll upplöstes den, 100sc i sjön. Nu är jag dock med i en klubb som jag faktiskt trivs i, nämligen Platinum Feathers, en klubb av Tove och Lina Swordstone. Klubben har sin gräns, då de vill ha lite mer 'mogna spelare' i klubben. Alltså, spelare mellan 15-25. Jag tyckte det lät bra och blev intervjuad av Lina. Jag blev godkänd men ändå känner jag känslan av saknad. Jag klickade mig in på Pink Warriors klubb blogg och jag tårarna började rinna. Jag vet exakt vilka som var med, och skulle lätt kunna breva de och fråga om de vill joina klubben. Men det finns tre hakar. Klubbnamnet är upptaget, jag är rädd att jag ska upplösa klubben med en gång och jag vill inte lämna Platinum Feathers. Jag trivs verkligen där och alla är så snälla och rara, men detta blir något att bita i. Men vi får se hur det blir, blir klubbnamnet Pink Warriors ledigt så kan det hända att jag testar. 
 
Sen har jag även funderat på en sak, hur tänker man när man haft en klubb som blivit hyfsad känd och bestämmer sig för att upplösa klubben, och köper upp klubbnamnet på ett annat konto? Om det ändå inte ska användas, varför är det så viktigt att man själv behåller det och inte låter någon annan som verkligen vill satsa på en klubb ta det namnet då? Det är ju för fan egoistiskt! Jag förstår mig inte på mänskligheten. Kommentera gärna vad ni tycker om det.

Alexandra Mistdawn

Välkommen till min blogg. Bloggen drivs av en tjej från Västra Götland på 15 vårar med höga framtidsplaner. Bor i Valedale med mina 19 hästar, och här kommer ni få läsa om min vardag i spelet, vännerna och åsiktsinlägg. Tack för att ni titta in!

Senaste inläggen:

Kategorier:

Arkiv: